To je to što me zanima!

Athletic tricom ispratio Gijón, Alen Halilović igrao 70 minuta

Sporting Gijón izgubio je na gostovanju kod Athletic Bilbaa 3-0 i ostao na 17. mjestu Primere, dok su Baski napredovali do 12. Halilović je igrao do 70. minute
Vidi originalni članak

Halilovićeva družina nije imala šanse protiv raspoloženog Athletica na San Mamésu. Baski su svladali Sporting Gijón 3-0 i pomakli se iz zone ispadanja, a Asturijce ostavili na devet bodova iz isto toliko utakmica.

Markel Susaeta zabio je za vodstvo domaće momčadi u 29. minuti, a 13 minuta poslije Aritz Aduriz promašio je penal, no iskoristio popravni pokušaj nakon obrane Sportingova golmana Alberta Garcíje.

Veteran Athletica Aduriz (34) stavio je točku na "i" u 67. minuti golom za 3-0 na dodavanje Benata Etxebarrije.

Hrvatski reprezentativac Halilović igrao je do 70. minute i imao četiri udarca prema golu Bilbaa, no nijedan u okvir. Bio je jedan od raspoloženijih pojedinaca u svojoj momčadi, ali Sporting se iz Baskije vraća bez postignutog gola i bez boda.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 27.10.2015.

    Real i Barca se polako odvajaju na ljestvici kao i prošle sezone... divim se Realu ali i Barceloni, koja bez Messija odlično igra... Atletico je veliki broj igrača rasprodao a ponovno konkurira za naslov...Diego Simeone, kako izgleda, kakvu god momčad da mu uprava ostavi, on nađe riješenje... Jedan od najboljih, ako ne i najbolji trener zadnjih godina.

  • Tenac 27.10.2015.

    trenutno se nalazi u top5 asistenata primere

  • El Tractor 27.10.2015.

    Halil jedan od boljih kod Gijona, ako je vjerovati po ocjenama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare