To je to što me zanima!

Atila u Maksimiru! Mamić opet želi Ćiru Blaževića za trenera?

Ništa od Ćire Blaževića u Persepolisu (okrenuli su se Luki Bonačiću), ali selidba iz Irana itekako je opcija trenera svih trenera. I to na Dinamovu klupu, po peti put...
Vidi originalni članak

Od ljudi bliskih Mamiću doznajemo kako gazda najozbiljnije razmišlja o Dinamovu treneru stoljeća smatrajući kako samo Blaževićev autoritet može probuditi "spavače" u plavoj svlačionici.

Usto, Ćiro je i u 76. godini u top-formi, kamo god dođe napravi "revoluciju", publika ga obožava, a u Zagrebu se uvijek osjećao najbolje. Pa i sam osjeća kako Dinamu još nije sve dao, želi još jedan naslov prvaka te novi europski pokušaj.

Ćiro i Mamić oduvijek su bili tandem iz snova, čak ni bolni rastanak prije osam godina nije napravio nepremostiv jaz. Mamić bi "tati" oprostio i to što je u izborima za HNS stao uz Štimca jer zna da od hrvatskih stručnjaka boljega, većega, utjecajnijega i popularnijega od Ćire – nema.

Naravno da Blaževićev angažman u iranskom Mes Kermanu ne bi bio nepremostiva prepreka. Mamić samo treba dobiti potporu Izvršnog odbora i akcija Ćiro može krenuti!

Idi na 24sata

Komentari 51

  • njonjo 13.12.2011.

    Ciro je za poznavaoce nogometa obicni hostapler. Osoba koja moze pricati i lagati da sam sebe uvjeri kako je istina . Taj covjek je osvojio prvenstvo '82 sa dinamom , onda '83 sa Grasshoppersom i '98 treci na svijetu ( sa igracima koji nisu ni trebali trenera a sa boljim bi bili prvaci svijeta). Nakon toga je prodavao maglu i jedino sto je napravio je sjebo Hajduk protiv Debrecena. Sve u svemu obicni prodavac magle , ustanju je ubjediti ljude da ce biti prvak svijeta samo da ga potpisu.

  • 13.12.2011.

    Ciroooooooo, vraaaaatiiiiiiiiiiii seeeeeeee!

  • munja112 13.12.2011.

    ciro legenda samo je problem mamic stu uz sve gura nos ciru treba uzet i pustit da radi pa da vidis discipline a ne jurcic sve dopusta pa su mu tako igrali zna se sta bi bilo sa samirom da je ciro tamo letio bi iduci dan zbog ponasanja i jadnog nogometa ali mamic je tu da spasava jadnike pa tako igraju mamic je u nekim stvarima upravu ali brate mili pusti trenera da radi svoj posao......

Komentiraj...
Vidi sve komentare