To je to što me zanima!

Atletico bez poraza kod kuće: Ispratili su i Betis s 2-0 u kupu

Trenutačno najbolji madridski klub, Atletico još ne zna za poraz ili remi na svom terenu u ovoj sezoni. Jučer su kod kuće pobijedili Betis u četvrtfinalu kupa 2-0
Vidi originalni članak

Lijepu su prednost izgradili nogometaši Atletico Madrida u prvoj utakmici četvrtfinala španjolskog Kupa kralja. Na svome su Vicente Calderonu svladali Betis s 2-0…

Najveći su dio posla Madriđani obavili već u prvoj četvrtini utakmice. Već u 11. minuti ih je u vodstvo doveo Kolumbijac Radamel Falcao kojem je to već 22. gol ove sezone u svim natjecanjima. Na 2-0 je, što se pokazalo i konačnim rezultatom, u 23. minuti povećao brazilski branič Filipe.

Betis je na taj način iskusio isto što i sve momčadi koje su ove sezone, neovisno natjecanju, gostovale na Calderonu. Atleticu je, naime, ovo bila već 16. domaća pobjeda ove sezone, bez ijednog remija ili poraza!

Spomenimo još da je uzvrat u Sevilli na rasporedu za tjedan dana.

Kup kralja, četvrtfinale (prve utakmice):

  • Atletico Madrid - Betis 2-0 (Falcao 11, Filipe 23)
Idi na 24sata

Komentari 12

  • Vrag_94 18.01.2013.

    Kako taj čovjek ima njuh za gol, njegovo kretanje bez posjeda lopte je izvanredno,ovo izbjegavanje zaleda je bilo fantasticno. A plus sto je ove sezone zabio i iz slobodnjaka i jos nekoliko dobrih golova izvan 16, al u sesnaestercu je bog i po.

  • Volim Barcelonu 18.01.2013.

    Samo neka ostaje u Atleticu kao što je rekao do ljeta, bilo bi mi drago da završe na drugome mjestu ;)..

  • Poison_Cooper 18.01.2013.

    ako ovako nastave, ne gine im drugo mjesto u primeri i finale kupa

Komentiraj...
Vidi sve komentare