To je to što me zanima!

Atlético je pobjedom krenuo u 2015., Mandžukić vrlo aktivan

Španjolski prvak Atlético Madrid izjednačio se s Barcelonom po broju bodova na drugom mjetu Primere. U prvoj utakmici u 2015. svladao je Levante kod kuće 3-1
Vidi originalni članak

Antoine Griezmann zabio je nova dva gola za Atlético Madrid i tako mu pomogao doći do 12. prvenstvene pobjede u 17. kolu Primere. "Rojiblancosi" su nogometnu 2015. otvorili domaćom utakmicom protiv Levantea i slavili 3-1.

Fernando Torres odmarao je na tribinama, a Griezmann započeo utakmicu u napadačkom tandemu s Mariom Mandžukićem. I pokazao se to kao dobar potez trenera Diega Simeonea jer je Atlético bio nadmoćan nad protivnikom u većem dijelu utakmice.

Domaćin je poveo u 18. minuti Griezmannovim golom glavom nakon Kokeova ubačaja. Odgovorio mu je Mandžo nedugo potom; hrvatski reprezentativac bio je blizu gola, no nije zabio iz blizine. Probao je i rukom...

Hrvatski napadač bio je napast za obranu Levantea i početkom drugog poluvremena. Atléticu je donio vodstvo u 47. minuti nakon što je glavom gađao uz samu desnu stativu, loptu je nakratko odbio gostujući golman Diego Mariño, a Griezmann je na odbijenu loptu opet glavom zabio prebacivši loptu preko gol-crte.

No nije tu bio kraj priči na Vicente Calderónu. Nekoliko minuta nakon što je ušao u igru, Nabil El Zhar s(p)retno je pogodio za smanjenje Levanteova zaostatka.

Iako je nada gostiju živjela 15-ak minuta, do boda nisu mogli doći. Osam minuta prije kraja kapetan Diego Godín zabio je i treći gol glavom Simeoneove momčadi za smanjenje zaostatka za vodećim Realom na jedan bod (dvije) i izjednačenje s drugoplasiranom Barcelonom (jedna utakmica više).

Primera, 17. kolo

  • Atlético Madrid - Levante 3-1 (Griezmann 18', 47', Godín 82' / El Zhar 62')
Idi na 24sata

Komentari 87

  • samo pošteno_1 04.01.2015.

    Griezmannovi golovi i dobra forma mogu samo pomoci Mandzukicu a nikako odmoci. Svi vi veliki prognozeri ste popljuvali Atletico a koliko se moze vidjeti igraju dobro i u igri su za osvajanje trofeja.

  • tomicalomica 04.01.2015.

    Mandjo - zvijer !

  • kikimanitu 03.01.2015.

    joj kad bi uzeli naslov milijunerima ispred nosa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare