To je to što me zanima!

Atlético je slavio u Bilbau bez Mandže, hat-trick Griezmanna

Nogometaši Atlético Madrida slavili su na gostovanju kod Athletic Bilbaa na San Mamésu 4-1. "Rojiblancosi" su gubili nakon 1. dijela, a preokret je donio Griezmann
Vidi originalni članak

Dvoboj atletskih klubova u Primeri pripao je onom madridskom. Atlético je svladao Athletic na San Mamésu 4-1 , a Mario Mandžukić dvoboj je pratio s tribina zbog akumuliranih žutih kartona.

Athletic je poveo u 17. minuti golom glavom Mikela Rica nakon slobodnjaka Susaete i dominirao veći dio prvog poluvremena. No od izlaska iz svlačionice momčad Diega Simeonea izgledala je potpuno drugačije i nije trebalo proći puno vremena da se to vidi i na semaforu.

Nakon malo glavometa na početku drugog poluvremena, Antoine Griezmann glavom je, a kako drugačije, u 28. sekundi nastavka izjednačio na 1-1. Već u 51. Atlético je u potpunosti preokrenuo utakmicu zahvaljujući simuliranju Tiaga u šesnaestercu nakon duela sa San Joséom , a glavni sudac Alejandro José Hernández Hernández pokazao je na penal i dao šansu Raúlu Garcíji da dovede goste u vodstvo.

Francuski reprezentativac i Bask porijeklom Griezmann odlučio je uzeti stvar u potpunosti u svoje ruke te do kraja utakmice zabio još dvaput. U 73. minuti krasno je pogodio izvan šesnaesterca, a osam minuta poslije nakon kombinacije s Raúlom Garcíjom iz dvojbene situacije potvrdio hat-trick .

Atlético je pobjedom učvrstio treće mjesto s 35 bodova, tri manje od Barcelone i četiri od vodećeg Reala koji ima utakmicu manje. Athletic je 11. s 19 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • GGMU44 22.12.2014.

    Atletico bi trebao prec u sistem 4-2-3-1 sa standardnom obranom,Ardom i Tiagom na zadnjim veznima..koke plej,a na krila stavit griezmanna i probudit cercia jer covjek zna samo se nije uklopio..spica napravno mario..kupit podolskog i torresa,mozda probat golmana dovest tipa keylor navas i na svakoj poziciji 2 kvalitetna igraca bi imali i opet bi se mogli borit za titulu..ovako cini mi se real prejak,a barci fali malo uigranosti da postane sila

  • bungevoj 22.12.2014.

    griezman je odlican igrac kad se uklopi jos malo u stil atletika bice jos bolji

  • Subic_1 22.12.2014.

    Ajd konacno i Griezmann proigrao vec se opasno priblizavao da bude flop (Dzecko) of the season ,samo da zadrzi formu do finala LP ;) . Trebao im je jos jedan napadac uz Mandzu koji zabija golova jos kad im jos proradi vezni red biti ce Atletico medu TOP 3 favorita za osvajanje LP. Inace koja ratnicka utakmica poubijali se na terenu . Bilbao dobio Atletico prvo poluvrijeme njihovim oruzjem ,ali je drugo Atletico pojacao agresivnost i Griezmann konacno proradio. Steta da ih zeznuo sudac kontra Villarreala i ponistio gol Mandzi sad bi bili na 4 boda do Reala (Real ima utkamicu manje).

Komentiraj...
Vidi sve komentare