To je to što me zanima!

Atletico korača prema naslovu: Na Calderonu je pao i Elche...

Miranda i Costa srušili su Elche za 2-0 pobjedu Atletica, koji je sve bliže naslovu u Primeri. Do kraja ih čeka četiri utakmice, ali i s jednim porazom mogu slaviti...
Vidi originalni članak

Nogometaši Atletico Madrida ne posustaju te su napravili još jedan veliki korak prema naslovu španjolskog prvaka. Momčad Diega Simeona otvorila je 34. kolo Primere pobjedom 2-0 nad Elcheom na Vicente Calderonu te je, barem privremeno, pobjegla prvom pratitelju Realu na šest bodova s utakmicom više.

David Villa mogao je postati veliki tragičar nakon što mu je penal u 50. minuti obranio sjajno raspoloženi golman Herrera. No izvukli su ga suigrači u drugom dijelu drugog poluvremena - u 72. minuti Miranda je nakon prekida, glavom pucao i zabio za 1-0, a u 90. minuti konačni rezultat postavio je Diego Costa s bijele točke.

Sjajnom napadaču ovo je već 27. prvenstveni gol.

Atleticu su još ostale četiri utakmice do kraja, protiv Valencije, Levantea, Malage, a u zadnjem kolu igraju protiv Barcelone, no može si dopustiti i poraz jer Real bi u slučaju svih pobjeda imao lošiji međusobni omjer protiv gradskog rivala.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • srakar 20.04.2014.

    Ako nemože Real,neka onda bude Atletico.Samo ne Barcelona.

  • Majstorsmora_2 19.04.2014.

    teže od ocekivanog bi covjek rekao ali kad znas da im momcadi kao sto je Elche "ne leže", onda nije iznenadenje. sve u svemu, Atletico je bio bolji cijelu utakmicu. Elche je poceo "igrat" tek kad je Atletico poveo.

  • 19.04.2014.

    Atletico sve razbija do kraja, a i Barcu u zadnjem kolu. Mislim da znaju što imaju u rukama, i da neće to pustiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare