To je to što me zanima!

Atletico nakon 14 godina dobio Real na Santiago Bernabeuu

Gol vrijedan tri boda i velikog slavlja gostij u 9. minuti zabio je Diego Costa. Koke je fantastično ubacio u prostor za Costu koji je rutinirano zabio pokraj Diega Lopeza.
Vidi originalni članak

Atletico u 23 uzastopna gradska derbija protiv Reala nije znao za pobjedu. Dugih 14 godina navijači Atletica sanjali su slavlje na Santiago Bernabeuu. Sve do večeras kad su nogometaši Atletica pobijedili 1-0 i tako prekinuli dugu, neugodnu tradiciju.

Gol vrijedan tri boda i velikog slavlja gostiju već u 9. minuti zabio je Diego Costa. Koke je fantastično ubacio u prostor za napadača Atletica koji je rutinirano zabio pokraj Diega Lopeza.

Real je nakon gola napadao, međutim bolje prilike imali su gosti. Jednu takvu u 29. minuti nije iskoristio Tiago kada je glavom pucao pokraj gola.

'Kraljevski klub' nije izgledao dobro u prvih 45 minuta pa je trener Reala Carlo Ancelotti odmah na početku nastavka u igru odlučio uvesti Garetha Balea i Luku Modrića.

Iako su igrači Reala zaigrali bolje, do prve velike prilike stigao je Atletico. U 61. minuti Diego Costa je bio u situaciji jedan na jedan protiv Diega Lopeza, ali je golman 'kraljeva' fantastično obranio.

Real je nakon toga imao nekoliko lijepih prilika za izjednačenje, među njima i pokušaj Modrića iz voleja s ruba šesnaesterca u 70. minuti, ali do gola nisu došli.

Atletico se pobjedom izjednačio na vrhu s Barcelonom. Obje momčadi u 7 kola imaju stopostotni učinak. Real je na trećem mjestu sa 16 bodova.

Messi zabio pa se ozlijedio; asistencija Rakitića u remiju

Idi na 24sata

Komentari 259

  • MY NAME IS NOBODY_1 29.09.2013.

    vidim da neki spominju tu guardiolu....iako je malo glupo nakon jednog kiksa vec tražiti zamjenu ancelottiju,koji je pripreme odradio savršeno i na kraju i osvojio s realom onaj turnir u SAD-u.guardiola njeguje napadački nacin igre,a real zadnjih nekoliko sezona ima trenere "bunkeraše"koji vole defenzivan nogomet,tako da mislim da bi trener tipa guardiole pa i on sam bio dobar u realu.

  • rowi 29.09.2013.

    atleticooooooooooo oooooooooooooooooo oooooooooooooo

  • John_TG 29.09.2013.

    E moj Ancelotti, zar ti nije jasno da Modric treba biti u pocetnoj postavi...? Vidilo se to i protiv Elchea kad je izasao zadnjih 10 min. Sad se vidi koliko Realu zapravo nedostaje Ozil koji je drzao konce igre cijele momcadi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare