To je to što me zanima!

Atletico preko Seville izborio madridsko finale, Rakitić zabio

Nogometaši Atletico Madrida su u uzvratnoj utakmici polufinala Kupa kralja remizirali sa Sevillom 2-2 čime su osigurali finale s Realom. Remi je izborio Rakitić
Vidi originalni članak

U sjeni jučerašnjeg El Clasica u srijedu navečer odigrala se druga polufinalna utakmica Kupa kralja između Seville i Atletico Madrida. Nakon drugih 90 minuta gosti su na Sanchez Pizjuanu remizirali 2-2 te su tako izborili madridsko finale protiv Reala, koji je izbacio Barcelonu.

Kao što smo već napomenuli, Atletico je u Sevillu stigao s prednošću od jednog gola, no večerašnji protivnik nije opet dorastao izazovu. Ključni u remiju bili su Diego Costa u 6. minuti, čime je sa sedam golova postao najbolji strijelac u dosadašnjem natjecanju, te Radamel Falcao, koji je povisio na 2-0 u 29. minuti na asistenciju Coste.

Deset minuta kasnije Jesus Navas uspio je vratiti koliku toliku nadu Sevilli zabivši za 2-1. Među strijelce se upisao i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, koji je izborio remi u drugoj minuti sudačke nadoknade. To mu je bio treći gol u ovom natjecanju. Raketa, koji je odigrao cijelu utakmicu zaradio je i žuti karton.

Sevilla je susret završila s dva igrača manje jer u 76. minuti isključenja Medel, a u 92. Kondogbia.

Finale će se igrati 18. svibnja, još nije poznato na kojem stadionu, no sigurno je da zbog neutralnosti se neće igrati na Santiago Bernabeuu i Vicente Calderonu.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • šokre1981 28.02.2013.

    bravo ivane samo tako nastavi s odličnim nastupima!

  • mačupiču 28.02.2013.

    madridsko finale biti ce jako zanimljivo!

  • PMF 087 28.02.2013.

    Taj Falcao je čudo od igraća... S kojom lakoćom se kreće i kako jednostavno izbaci čuvare i zabije da je to gušt gledati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare