To je to što me zanima!

Atletico slaže čudesnu ekipu: Žele da im Olmo igra uz Felixa

Madriđani pokucali na vrata Danija Olma, piše Mundo Deportivo koji tvrdi da će transferu pomoći sjajna Atleticova suradnja sa Olmovim zastupnikom Lopezom koji je u subotu doveo Moratu u klub
Vidi originalni članak

Nakon utakmica Dinama i Benfice u Europskoj ligi mnogi su se pitali zašto se Joao Felix cijeni toliko više od Danija Olma. Zašto Portugalci za njega traže više od 100 milijuna eura, a Dinamo od prodaje Olma računa na zaradu od 20-30 milijuna eura?

Većina navijača se tada složila, Olmo je u te dvije europske utakmice pokazao puno više od Benficinog dragulja. Možda više i neće biti potrebe za nadmetanjem i prepucavanjem tko je bolji jer bi obojica mogli zaigrati u istoj momčadi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema pisanju Mundo Deportiva, Atletico Madrid je krenuo po Olma! Prije samo nekoliko dana su za 126 milijuna eura kupili Felixa, a sada momčadi žele priključiti i Olma. Mladi je Španjolac odradio fantastičnu sezonu s Dinamom, ali nakon nedavnog Europskog prvenstva U21 u kojem je uzeo zlato s reprezentacijom i na kojem je proglašen najboljim igračem finala, interes za njega je naglo porastao.

Dotadašnjim zainteresiranim klubovima - Milanu, Borussiji Dortmund i Bayernu priključili su se Tottenham, Manchester United i Sevilla, ali Atletico je preuzeo palicu i kreće u pregovore s Dinamom. Na svojoj strani imaju i Olma koji ne skriva da bi se rado nakon nekoliko godina izbivanja vratio u domovinu. 

'HRVATSKA MI JE DRUGI DOM' Dani: Vrijeme je za promjenu, a s Dinamom ću i dalje igrati Fifu

VELIKI TALENT U ATLETICU Za Felixa su mogli uzeti Luku Modrića, Rebića i Perišića...

Pomoći će im i suradnja sa Juanmom Lopezom, čovjekom koji Olma zastupa u Španjolskoj, a koji je dogovorio transfer Alvara Morate u Atletico. Cijena još uvijek nije finalizirana, ali Dinamo neće pristati na manje od 30 milijuna eura.

- Madriđani pokucali na vrata Danija Olma. Pregled igre, rad u obrani, dodavanja i golovi neke su od kvaliteta ovog nogometaša koji ima samo 21 godinu - opisuje novinar Mundo Deportiva mladu zvijezdu Dinama. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • ninorasic 08.07.2019.

    Olmo treba produziti ugovor sa dinamom i staviti odštetu 50mil eura i to ce oni platiti već na zimu... A jos ce se vise razviti u dinamu ove sezone

  • filip88 08.07.2019.

    Ako ste poslusali jedan interviju s njim ili nekim od njegove obitelji ,znali bi da od Atletica nema nista.Njemu se uopce ne zuri i oce ici korak po korak,tako da on ide u Bundesligu ,jer je to najbolje za njegov razvoj...

  • radišaklapun 07.07.2019.

    e moj Dinamo istina imate zlatnu koku u dvorištu,dajte tati da odradi taj tranfer jer ćete garant izgubiti 10 miliona,tata bi pospremio 5miliona zasluženo u džep al bi i dinamu blagajna bila bogatija bar za 10 ovako

Komentiraj...
Vidi sve komentare