To je to što me zanima!

Atletico spreman za odlazak Griezmanna, ide po Dybalu...

Atletico Madrid planira ovo ljeto u svoje redove dovesti Juventusovog Dybalu (24), koji će ih koštati 120 milijuna eura. Ovaj potez potaknut je navodnim odlaskom Griezmanna u Barcelonu
Vidi originalni članak

Španjolski mediji objavili su u četvrtak da su u Atletico Madridu uvjereni da će ovog ljeta ostati bez svog najboljeg igrača Antoinea Griezmanna, koji bi trebao prijeći u Barcelonu s kojom navodno već ima potpisan predugovor.

Zbog toga trener Atletica Diego Simeone želi dovesti Paula Dybalu, a mediji procjenjuju da će madridski klub morati isplatiti 120 milijuna eura odštete Juventusu, što je duplo više od iznosa kojeg su platili Chelseaju za Diega Costu. S druge strane, od prodaje Griezmanna trebali bi zaraditi 80 milijuna eura.

KRATKO JE BIO Dembele pred odlaskom, kao zamjena dolazi Griezmann?

Navodi se da je mladi Dybala u ponedjeljak večerao u istom restoranu kao trener Atletica Diego Simeone, ali ne zna se jesu li večerali zajedno ili su se samo slučajno našli u isto vrijeme na istom mjestu. 

Iako se u početku sumnjalo da je Dybala u Madridu zbog Reala, mišljenja su se promijenila. Simeonova želja za dovođenjem Juventusovog napadača nije nikakva tajna, a mogla bi to biti najveća 'operacija' u povijesti ovog kluba.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 23.03.2018.

    Nema on sta raditi u Atleticu. Naravno da ne zeli gledati u ledja Realu i Barci. Puno realnije je da je Simeone dogovarao transfer u PSG, buduci da se obojicu dovodi u kontekst PSG-a. Iako, 120 je malo...Ispod 200 po danasnjim cijenama tesko da ce Juve pustiti...

  • Boki8 23.03.2018.

    Pa on u Barcu nemoze nij taj kalibar a u Real mozda tako da je Atletico sigurno opcija realna.

  • Quentin Borg 23.03.2018.

    U ovakve "članke" mogu povjerovati samo veoma naivni ljudi

Komentiraj...
Vidi sve komentare