Obavijesti

Sport

Komentari 16

Dembele pred odlaskom, kao zamjena dolazi Griezmann?

Dembele pred odlaskom, kao zamjena dolazi Griezmann?
1

Nakon što je došao u ljetnom prijelaznom roku, Ousmane Dembele već je pred izlaznim vratima Barcelone. Kako Barcelona želi dovesti Griezmanna, njega bi iskoristili za dolazak igrača Atletico Madrida...

VIDEO

Francuski reprezentativac došao je u ljetnom prijelaznom roku u Barcu kao zamjena za Neymara. "Blaugrana" ga je platila 105 milijuna eura što je ujedno i rekordni ulazni transfer kluba.

Od Dembelea se očekivalo da zamijeni Neymara te da nastavi sa igrama koje je pružao u dresu Borussije. No, nije opravdao ta očekivanja. A najveći razlog tome su ozljede koje su ga pogodile otkad je došao u klub te je odigrao samo 13 utakmica.

Antoine Griezmann se u zadnje vrijeme sve više spominje u kontekstu Barcelone. Također, Florentino Perez je u akciji dovođenja francuskog napadača, a kako ne bi do toga došlo, vodstvo Barcelone odlučilo je ponuditi Atleticu Dembelea uz milijunsku odštetu, piše Don Balon. 

Ova opcija je zapravo i vrlo dobra za Dembelea, kojemu treba kontinuitet igara, a Simeone bi mu to omogućio, ako bi ga ozljede zaobišle.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ususret prijateljskim utakmicama reprezentacije, Antoine Griezmann dao je intervju Za L'Equipe u kojem je jedno od glavnih pitanja bilo njegov prelazak u Barcelonu, a napadač Atletico Madrida je kratko odgovorio naznačivši kako mu je cilj riješiti pitanje oko novog kluba prije početka SP-a:

- Želim da bezbrižan otputujem u Rusiju. Ne samo iz razloga gdje ću igrati naredne sezone, već zbog mira u glavi koji donosi sigurnost kada znaš da si na jednom mjestu. 

Francuska je jedan od glavnih favorita za osvajanje SP-a, a upravo Griezmann će im biti jedan od glavnih aduta za ispunjenje tog cilja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu