To je to što me zanima!

Atmosfera odlična, Hrvati su atrakcija u Glasgowu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prije prijateljske utakmice Škotska - Hrvatska u Glasgowu je sve u znaku druženja naših i škotskih navijača. Neki Škoti navijat će za nas
Vidi originalni članak

Dvojica navijača iz Trilja glavna su atrakcija u Glasgowu. Obučeni u kiltove koje su im isplele supruge, hrvatske dresove i pletene kockaste čarape za koje su se pobrinule mame, izazivaju pažnju prolaznika koji se redom zaustavljaju i slikaju ih. U glavnom gradu Škotske ima dosta hrvatskih navijača, koji uglavnom šopingiraju. Oko pedesetak njih druži se u jednom pubu sa škotskim navijačima, a izvjesili su hrvatsku i škotsku zastavu. Atmosfera pred utakmicu stvarno je odlična. Škoti imaju transparente s porukama "Thank you Croatia, England out", a onaj s porukom "Get well soon, Eduardo" posvećen je našem ozljeđenom napadaču. Neki od navijača nose majice na kojima su ispisana imena igrača koji su kroz povijest nanosili teške poraze Engleskoj. Svoje mjesto na njima našao je i Mladen Petrić, čiji gol na Wembleyu Škoti rado prepričavaju.
Jedan od navijača, Sam, bio je tijekom rata u humanitarnoj pomoći u Dubrovniku, gdje se oženio. Trenutno s Dubrovčankom živi u Škotskoj, a tvrdi kako će večeras navijati za Hrvatsku.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Ponosna_Hrvatica 26.03.2008.

    Neka pati koga smeta!!!

  • trbek 26.03.2008.

    kako su oni zahvalni sto smo izbacili englesku i nama je bilo zadovoljstvo!!!!!

  • Inkoba 26.03.2008.

    jel ovo ono

Komentiraj...
Vidi sve komentare