To je to što me zanima!

Atmosferu s finala lige srednjih škola poželjeli bi i ABA ligaši...

U finalu zadarske srednjoškolske lige u Zadru igrali su predstavnici Pomorske škole i Gimnazije Vladimira Nazora, a s tribina su imali gromoglasnu podršku svojih navijača
Vidi originalni članak

Mi smo Pomorci, najjači smo najjači, orilo se pomoćnom dvoranom u Višnjiku. Navijali su zadarski srednjoškolci za svoje prijatelje u finalnoj utakmici lige. Zadar je još jednom pokazao kako je grad košarke, a vjerujemo da se ovakve posjećenosti ne bi posramili ni mnogi hrvatski prvoligaši.

Mladi navijači izazvali su pozornost mnogih kad je izašla snimka utakmice. KK Zadar bori se za opstanak u ABA ligi uz podršku Tornada, a posjećenost njihovih utakmica nije na zavidnom nivou. Zato se na parketu pomoćne dvorane Višnjika tražilo mjesto više, a vjerojatno je tamo bilo i više ljudi od najveće dopuštane brojke.

Emocije proživljene uz svaki koš, sportska 'podbadanja' na terenu, glasna podrška s tribina, u Zadru je bio održan pravi mali festival 'radosti loptanja pod obručima'. Možda će netko od aktera ove utakmice postati novi Krešimir Ćosić, a ako i neće, jedno je sigurno - ova će mu utakmica ostati u pamćenju zauvijek.

Doduše, možda će je predstavnici Pomorske škole malo potisnuti jer su na kraju izgubili od Gimnazije Vladimira Nazora, ali neće zaboraviti kakvu su podršku imali.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 06.02.2019.

    Gazi nazoraa

Komentiraj...
Vidi sve komentare