To je to što me zanima!

'Atomski mravi' poigrali se s praznom bočicom Cedevite

Košarkaši Zagreba napravili su veliki korak prema osvajanju naslova hrvatskog prvaka pomevši Cedevitu u Podsusedu 73-58. Uzvrat se igra u srijedu u Trnskom
Vidi originalni članak

Bili smo emocionalno i fizički prazni nakon iscrpljujuće serije s Cibonom da bismo odigrali na razini finala, priznao je Aco Petrović nakon što su košarkaši Zagreba isprašili njegovu Cedevitu 73-58 u Podsusedu i poveli u finalnoj seriji.

- Došlo je do poremećaja u glavama. Igrači Zagreba u svakom su trenutku bili korak brži, deset centimetara skočniji. Bila je ovo možda i najlošija naša utakmica ove sezone – dodao je trener Cedevite.

Osim Luke Žorića (18 koševa) iskočili su borbeni Ante Mašić (16 poena, 14 skokova) i oporavljeni Amerikanac Alex Renfroe. Oni su odigrali ključne uloge u drugoj četvrtini, koju su ''mravi'' dobili 27-8. Tu seriju Zagreba nije poremetila ni tehnička pogreška koju je dobila klupa jer su u jednom trenutku, umjesto dopuštena dva, na parketu bila tri stranca – Renfroe, Heytvelt i Bošnjak Miralem Halilović.

- Vodio sam računa o tome u pripremi utakmice, čak sam i pomoćnicima rekao da vode računa o tome, ali eto, dogodi se u stresnim situacijama. Valjda Halilovića u podsvijesti ni ne računam kao stranca – nasmijao se trener Zagreba Ivica Burić.

Osim igrača Cedevite, podbacile su i njihove cheerleadersice, kojih je ovaj put umjesto osam bilo samo šest.

Druga utakmica igra se u srijedu u Trnskom.


Idi na 24sata

Komentari 3

  • Feliks6 30.05.2011.

    ok,fali mi glupi komentar 20bucksa. bez njega nema smisla ovo

  • grbavipero 29.05.2011.

    ide u unicaju

  • LiLu 28.05.2011.

    ovaj Žoric ne samo da je MVP ,ma covjek je Bog i batina na ovim nasim prostorima ,svaka cast mozda bi morao u malo jacu ligu sigurno bi se i tamo nametnuo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare