To je to što me zanima!

Atomski United utrpao čak pet golova protiv Bournemoutha!

United je loše krenuo, a onda brzo - preokrenuo! U šest minuta zabili su dva gola i s 0-1 došli na 2-1, a onda su samo nastavili igrati u brzini više. Dva gola zabio je Mason Greenwood
Vidi originalni članak

U 33. kolu engleskog nogometnog prvenstva Manchester United svladao je Bournemouth 5-2.

No nije sve tako lijepo krenulo za 'crvene vragove' u početku utakmice! Već u 15. minuti primili su gol kada je Stanislas uz rub igrališta briljantno provukao loptu Maguireu kroz noge i onda iz mrtvog kuta matirao golmana...

Ipak, brzo se United vratio u igru. U 29. minuti zabija Greenwood, a šest minuta kasnije penalom susret u korist Manchestera preokreće Rashford. Na 3-1 je u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena povisio Martial.

U 49. minuti King penalom smanjuje na 3-2, no nada za povratak nije dugo trajala. U 54. ponovno zabija Greenwood, a pet minuta kasnije gol za 5-2 daje Bruno Fernandes.

Unitedu ova pobjeda znači mnogo u borbi za mjesta koje vode u Ligu prvaka. Trenutačno su četvrti, ali s utakmicom više od većine momčadi ispod sebe, između ostalog Chelseaja koji ima bod manje i Wolvesa koji imaju tri boda manje.

 Leicester se učvrstio na trećem mjestu, kod kuće je dobio Crystal Palace sa 3-0, uz dva pogotka Jamieja Vardyja (77, 90+4) i jedan Kelechi Iheanacha (49). 

 U prvom susretu dana Brighton je pobjedom 1-0 u gostima kod zadnjeg Norwicha napravio veliki korak ka opstanku, a pobjednički gol zabio je belgijski veznjak Leandro Trossard u 25. minuti.

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 04.07.2020.

    Treba stoper kvalitetan tipa Koulibaly i sancho na krilo i ta momčad može osvojit i LP

  • đuro kojotovski 04.07.2020.

    Greenwood će biti fantastičan igrač, dečko je jako brz, ima dobru tehniku i igra odlično s obje noge.. Engleska ima jako dobru budućnost u njemu..

  • Xyster 04.07.2020.

    Ovaj Greenwooda najtalentirani engleski igrač još od mladog Rooneya. 18 godina, 15 golova i 5 asistencija i to na krilu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare