To je to što me zanima!

Bivša optužila Zvereva da ju je tukao. ATP odlučio da ga neće kazniti: Nema dovoljno dokaza

Bivša djevojka njemačkog tenisača optužila ga je za fizičko zlostavljanje nakon čega je ATP pokrenuo istragu koja je pokazala da nema dovoljno dokaza te da neće poduzimati disciplinske mjere
Vidi originalni članak

ATP organizacija u utorak je službeno obznanila kako nema dovoljno dokaza za kažnjavanje njemačkog tenisača Alexandra Zvereva za obiteljsko nasilje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zvereva, ne tako davno drugog tenisača svijeta, a danas 14. na ATP ljestvici, bivša djevojka optužila je za fizičko zlostavljanje. ATP je pokrenuo neovisnu istragu u listopadu 2021. godine, a danas je objavio kako nema dokaza za kažnjavanje i kako je ovaj slučaj s njihove strane završen.

Olga Šaripova, nekadašnja djevojka aktualnog olimpijskog pobjednika, prvo je na društvenim mrežama razotkrila fizičko nasilje, a kasnije i u intervjuima govorila kako ju je Zverev tukao, gušio jastukom i zaključavao u hotelskim sobama. Sve te navode njemački tenisač je negirao.

ATP je nakon svega naglasio da nema nikakve osnove za izricanjem bilo kakvih disciplinskih mjera, ali i da će poduzimati daljnje korake ukoliko se pojave novi dokazi.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • NIKE 31.01.2023.

    Hahahahhaa pa ovo postaje presmiješno. Ima li još koja da je bila zlostavljana od strane bogatog i slavnog sportaša ??

  • 31.01.2023.

    dva rusa se mlate po hotelskim sobama, blokade računa hoće to napraviti

  • p.u.r.g.e.r. 31.01.2023.

    Kad babama zapreš pristup kartici, odma im se razbistri sjećanje....ti bokca, jel ima i ijedna, a da nije sirota patila

Komentiraj...
Vidi sve komentare