To je to što me zanima!

ATP Dubai: Novak Đoković osvojio prvi turnir sezone

Novak Đoković, treći reket svijeta, pobjednik je turnira igranog u Dubaiju, čiji je nagradni fond 2.2 milijuna dolara. Ovo mu je prvi turnir u sezoni
Vidi originalni članak

Da bi do naslova došao srpski tenisač morao je preskočiti posljednju prepreku, Španjolca Davida Ferrera, a to je učinio u dva seta (7-5, 6-3), premda nimalo elegantno. Naime, cijeli meč obilježili su oduzeti servisi, u prvom setu čak njih pet, u drugom tri. No, Đoković je u važnijim trenucima znao sačuvati mirnoću i svoj početni udarac, te upisati četvrtu pobjedu u sedmom meču karijere protiv Ferrera. Ovo je Srbinu 12. naslov u karijeri, a s novih 500 bodova učvrstit će svoje treće mjesto na ATP ljestvici, iza vodećih Rafaela Nadala i Rogera Federera.
- Zadovoljan sam svojom igrom, igrao sam stvarno dobro, no nisam ništa mogao protiv sjajnog Novaka - priznao je Ferrer poraz.
Inače, ova bi se dva tenisača mogla sresti već sljedeći vikenda u Davis Cup utakmici Španjolske i Srbije. Branitelji naslova ugostit će Đokovića i društvo od 6. do 8. ožujka u Benidormu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bizzy_dany 02.03.2009.

    sta vam je krivo... igrao super i zasluzeno osvojio titulu!

  • cedo 01.03.2009.

    :) :) :)

  • torcida_4ever 01.03.2009.

    :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare