To je to što me zanima!

ATP: Lukasz Kubot dobio pet mečeva u dva dana!

Poljak je morao u petak igrati mečeve osmine - i četvrtfinala. Oba je dobio, kao i četvrtfinale parova, a potom je u subotu dobio još dva meča
Vidi originalni članak

Poljski tenisač Lukasz Kubot pravi je junak ATP turnira u brazilskom Costa do Sauipeu. Unatoč činjenici da još nije osvojio turnir, a za njega će se boriti u nedjeljnom finalu protiv Juana Carlosa Ferrera. U četvrtak je cijeli dan na ovom zemljanom turniru padala kiša, koja je poremetila raspored, ali i jedan dio igrača. Lukasz Kubot je tako, između ostalih, morao u petak igrati mečeve osmine finala i četvrtfinala. Oba je dobio, kao i četvrtfinale parova, a potom je u subotu dobio još dva meča, Igora Andrejeva u polufinalu, te polufinale parova. Dva dana i pet mečeva. Svih pet je dobio trenutačno 56. igrač na svijetu koji traži prvu ATP pojedinačnu pobjedu u karijeri.
- Nisam ovo očekivao. Tko bi uopće očekivao da mogu dobiti toliko mečeva u samo dva dana. Sada idem do kraja - rekao je Kubot koji je protiv drugog nositelja Rusa Andrejeva okrenuo zaostatak jednog seta i na kraju slavio 2-6, 6-2, 6-4.
Prvi nositelj, 30-godišnji Juan Carlos Ferrero, će loviti 13 ATP krunu u karijeri, a svoj je polufinale daleko lakše završio. Sa 6-4, 6-2 je bio bolji od domaćeg aduta Ricarda Mella, koji je dobio pozivnicu organizatora turnira.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Captain Obvious 14.02.2010.

    majstore da bi se probio do vrha treba \"mokrit\" krv

  • Windir 14.02.2010.

    au jbt pa kolko ovaj energije ima... daj podijeli sa mnom tu drogu :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare