To je to što me zanima!

ATP Madrid: Ivo Karlović svladao Safina u 1. kolu

Ivo Karlović svladao je u prvom kolu ATP turnira u Madridu Rusa Marata Safina u dva seta (6-3, 6-4) nakon odlične igre za samo 58 minuta
Vidi originalni članak

Sjajan niz iz Stockholma, gdje je osvojio treći turnir u karijeri, Karlović je nastavio u Madridu.  Iz meča u meč igra sve bolje, sa sve više samopouzdanja. I ono što je najvažnije, servisi definitivno više nisu jedino moćno oružje “Diva sa Šalate”. Protiv Safina igrao je sjajno s osnovne crte, imao nekoliko odličnih reterna i na kraju meča imao 23 izravna poena, četiri više od Safina. Iako Rus često reagira vrlo impulzivno nakon svakog izgubljenog poena i baca reket, protiv Karlovića s njegovog se lica mogla pročitati nemoć. Samo je klimao glavom.
Najveću priliku Rus je imao u drugom setu, kod vodstva Karlovića 4-3. Doktor Ivo, kako mu tepaju na ATP touru, zaostajao je 15-40. No prvu break loptu izvukao je winnerom, drugu nakon duge izmjene. Servis za meč Karlo je odradio bez izgubljenog poena, a zaključio ga 17. asom.
U 2. kolu igrat će protiv Safinova sunarodnjaka Nikolaja Davidenka, koji je kao 4. nositelj u 1. kolu bio slobodan. Međusobno su igrali triput, Rus je dobio prva dva, Karlović posljednji. Ivan Ljubičić, 12. nositelj turnira, igrat će danas protiv Austrijanca Stefana Koubeka. Mario Ančić, koji je u ponedjeljak u 1. kolu svladao Francuza Marca Gicquela 6-4, 6-2, igrat će također danas. Njegov protivnik u 2. kolu je Amerikanac James Blake.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Pero Kvržica 16.10.2007.

    Doktor Ivo? Ideš :-(

  • Faaip de Oiad 16.10.2007.

    ajmo dr ivo

Komentiraj...
Vidi sve komentare