To je to što me zanima!

ATP Miami: Karlović ispao u 2. kolu od Benneteaua

Hrvatski tenisač Ivo Karlović ispao je u drugom kolu ATP turnira u Miamiju od Francuza Juliena Benneteaua u tri seta (3-6, 6-4, 7-6)
Vidi originalni članak

Nakon što su u petak na ATP turniru Masters serije u Miamiju ispali Marin Čilić i Ivan Ljubičić, dan kasnije im se pridružio i Ivo Karlović. "Div sa Šalate" je u 2. kolu izgubio od francuskog tenisača Juliena Benneteaua u tri seta (3-6, 6-4, 7-6). Samo je tijekom prvog seta Karlović uspio dominirati i nametnuti svoju igru razornih udaraca. U prvom setu je čak dva puta oduzeo servis suparniku, imao sedam as servisa i nije dopuštao nikakvu priliku Francuza. No u nastavku meča sasvim drugačija slika. Francuz je primirio Karlovićev servis, posebno drugi, i na njemu radio velike neprilike hrvatskom tenisaču. U drugom setu je tako Benneteau imao čak pet break prilika i jednu je iskoristio, dok je Karlović uglavnom statirao na suparnički servis.
Meč je tako otišao u treći set, gdje je Benneteau nastavio s prokušanim receptom. Upravo je on imao jedinu break loptu, ali je Karlović ipak uspio dogurati do tie-breaka. Tamo, pak, nije bilo promjene, već kod 2-1 Benneteau radi prvi mini-break, a potom osvaja četiri poena zaredom za konačnih 7-2 u tie-breaku.
Karloviću je na kraju malo vrijedilo što je pogodio 22 asa. Osvojio je, za njega, malo poena na prvi servis (73 posto).

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare