To je to što me zanima!

ATP Monte Carlo: Sve bolji Murray na Nadala u polufinalu

Najbolji britanski tenisač Andy Murray pronašao je pravu formu. Na ATP Masters 1000 turniru u Monte Carlu stigao je do polufinala pobijedivši Frederica Gila 6-2, 6-1
Vidi originalni članak

Murray nakon finala Australian Opena nije dobio niti jedan meč do turnira u Monte Carlu. Štoviše, u tri ogleda nije osvojio niti jedan set. No, u Monacu je treći nositelj stigao do polufinala bez izgubljenog seta. Najuvjerljivu pobjedu ostvario je u četvrtfinalu. Portugalskog kvalifikanta Frederica Gila svladao je sa 6-2, 6-1 za 72 minute igre. Bio je to meč u kojem je Murray ostvario 26 izravnih poena, Gil samo 8. Škotski tenisač je pritom napravio i jednu nepotrebnu pogrešku manje.

Gil svejedno neće razočaran napustiti Kneževinu. Ovo mu je najbolji rezultat u karijeri na nekom ATP Masters 1000 turniru.

Murray će najveću provjeru svojih trenutnih mogućnosti imati u polufinalu, u ogledu protiv kralja zemlje i šesterostrukog uzastopnog pobjednika ovog turnira u zadnjih šest godina Rafaela Nadala. Dosad su njih dvojica igrali 13 puta. Murray je dobio četiri meča. Na zemlji je u oba dosadašnja dvoboja slavio Španjolac bez izgubljenog seta.

Dodajmo još da Andy Murray u Monte Carlu, turniru kojeg sjajno predvodi naš Željko Franulović kao direktor, igra s pozivnicom.

ATP Monte Carlo, četvrtfinale:

Nadal (1) - Ljubičić 6-1, 6-3

Murray (3) – Gil 6-2, 6-1

Melzer (7) - Federer (2) 6-4, 6-4

Ferrer (4) - Troicki (11) 6-3, 6-3

Idi na 24sata

Komentari 3

  • domi30 16.04.2011.

    ma kakav murray nadal ce ga pojest

  • "We've got Payet" 15.04.2011.

    Dobro došao je do finala u australiji,al me čudi da nije prošao ni drugo kolo u miamiju i indian wellsu...

  • donmodreone 15.04.2011.

    zanimljivo, na svojoj podlozi betonu nis nije napravio od auatralie a sad na zemlji razvaljuje koja mu je najslabija podloga

Komentiraj...
Vidi sve komentare