To je to što me zanima!

ATP Poertschach: Mario Ančić izgubio u prvom kolu

Hrvatski tenisač izgubio je u prvom kolu ATP turnira u austrijskom Pörtschachu od Amerikanca Robbyja Gineprija 4-6, 6-3, 7-6(8)
Vidi originalni članak

Hrvatski tenisač Mario Ančić poražen je u 1. kolu ATP turnira u austrijskom Pörtschachu. Bolji od njega bio je Amerikanc Robby Ginepri 4-6, 6-3, 7-6(8)...
Ančić je svoj meč prvog kola trebao odigrati još u nedjelju, ali je kiša stalno odgađala njegov nastup i zadavala velike probleme organizatorima. U meču punom preokreta Ančić je na kraju poražen nakon dva sata i dvanaest minuta igre. U prvom setu Ančić je kod rezultata 2-2 oduzeo servis Ginepriju i dobio set rezultatom 6-4. U drugom setu hrvatski je tenisač servis izgubio prvi vodstvu 2-1 za Gineprija i nije uspio realizirati jedinu stvorenu break šansu.
U trećem, odlučujućem setu, Ančić je poveo 3-0, ali se Ginepri odmah vratio na 3-3. Pri rezultatu 4-4 Ančić je izgubio servis, da bi se vratio breakom u sljedećem gemu prilikom servisa Gineprija za meč.
Set je otišao u tie break. Tamo je Ančić propustio dvije meč lopte, prvu prilikom rezultata 6-5 uz vlastiti servis, a drugu kod 7-6 na Gineprijev servis. Neiskorištene prilike američki tenisač je kaznio i s 10-8 u tie breaku došao do druge pobjede protiv Ančića u isto toliko međusobnih mečeva. U Madridu 2006. godine na tvrdoj podlozi također je bolji bio Ginepri 7-6, 7-6.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare