To je to što me zanima!

Atraktivna Ruskinja dizajnira krpice i niže pobjede u MMA-u

Ruska borkinja debitirala je u Bellatoru pobjedom protiv Amerikanke Anjele Pink. Anastasija Jankova bivša je višestruka svjetska muay thai i kickboks prvakinja
Vidi originalni članak

Bellator je prvi put organizirao event u Europi. Talijanski grad Torino bio je domaćin MMA priredbe, a Patricky Friere slavio je u glavnoj borbi večeri protiv Kevina Souza, koji je borbu prihvatio nakon što je otkazao Derek Campos.

Na Bellatoru je debitirala i nova ruska zvijezda, 25-godišnja Anastasija Jankova

Ruska borkinja ostvarila je treću pobjedu u isto toliko borbi u MMA-u, a slavila je protiv pet godina starije Amerikanke Anjele Pink, koja je također debitirala u Bellatoru.

Atraktivna Ruskinja, bivša višestruka svjetska muay thai i kickboks prvakinja i jedna od nadolazećih zvijezda Bellatora, pobijedila je polugom na ruci.

Anastasija je s osam godina počela trenirati karate. S 19 je prešla na tajlandski boks, a već godinu dana kasnije postala je amaterska prvakinja Rusije. Studirala je modni dizajn, a na fakultetu nisu imali pojma s čime se bavi u slobodno vrijeme.

 

😈😏 Friday. Just watching #bellatormma on #spiketv. Made pictures during break for commercial 🖥😜 Так непривычно смотреть прямую трансляцию Беллатор не в 6 утра 😄 #badass #центрвселенной #слоноконь #friday #california #moscow #la #нестыдно #мненорм #пятницавечер #fridayevening #tattoos #thaistyle #sport #healthy #healthylife #healthylifestyle #wmma #sportlifestyle #diet #japanesetattoo #koitattoo #dragontattoo #inked #ink

Fotografiju objavljuje anastasia_yankova (@anastasia_yankova)

 

#W5 #академиябокса #vitahit #warriormma #topkingrussia #боецинфо

Fotografiju objavljuje anastasia_yankova (@anastasia_yankova)

Idi na 24sata

Komentari 44

  • 13pcelica 17.04.2016.

    prava guza ne neki balon gazio bi ju ko bik junicu

  • 17.04.2016.

    heheh zene i kad nesto postignu, moraju se promovirat kur***skim metodama. kako da ih viss postujemo?

  • MrDick 17.04.2016.

    gehgiujioegjko9e0gzkrewozkrfopbghkojkasopgjdghiodjik ispricavam se, brisem tastaturu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare