To je to što me zanima!

Atraktivna Španjolka: Ona će odgajati Ronaldove blizance

Surogat majka živi u Americi, a za blizance bi se u Madridu trebali brinuti Cristiano i njegova majka Dolores, ali i Georgina Rodriguez (22), s kojom je Ronaldo u vezi od prošle godine
Vidi originalni članak

Prije otprilike mjesec dana objavljeno je da će Cristiano Ronaldo dobiti blizance. Prema navodima španjolskih medija, Realova zvijezda odlučila se na proširenje obitelji i to preko surogat majke, kao i u slučaju sina koji ima šest godina.

Surogat majka živi u Americi, a za blizance bi se u Madridu trebali brintui Cristiano i njegova majka Dolores, ali i Georgina Rodriguez (22), s kojom je Ronaldo u vezi od prošle godine. Atraktivna Španjolka prati ga na gotovo svakoj utakmici, a već je upoznala i njegovu obitelj. Par se prvi put u javnosti pojavio u studenom lani..

Španjolka je radila u Gucciju u Madridu, a zaiskrilo je na jednoj zabavi.  Bila je i na dodjeli Zlatne lopte gdje je Ronaldo proglašen za najboljeg igrača svijeta.

Tada je pozirala s njegovim sinom.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • idvi 06.04.2017.

    Dragi moji ženske obline su isticane tisuće i tisuće godina na svim kipovima crtežima itd. E u zadnjih 20 godina same daske i ravnala..letve. To je "kao" ženska ljepota. Meni to lići na geyizam.

  • bat44 06.04.2017.

    Ona je obična plaćenica kao i Irina koja je tu da glumata njegovu djevojku dok to bude potrebno. Za sada dobro njoj i njemu jer je dosta ovčica posisalo da su oni stvarno u vezi. Kada završi karijeru onda će Kiki izaći iz ormara, nekoliko djece će već imati do tada i više neće biti važno tko je i što radi...

  • ivana kiss 06.04.2017.

    Ma ne znači to njemu apsolutno ništa! Duga kosa amo, dupe vamo, sise onamo, to njega ništa više ne zanima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare