To je to što me zanima!

Atraktivna Srpkinja otkrila kako joj se upucavao Ronaldo: Javio mi se, ali saznali su i novinari...

Ronaldo mi je zbilja pisao na Instagramu, ali to je došlo u pogrešne ruke, ruke novinara. Poslao mi je selfie, razmijenili smo nekoliko poruka, ali to je bilo sve, ispričala je srpska manekenka
Vidi originalni članak

Atraktivna srpska manekenka Kristina Perić (26) tijekom gostovanja u emisiji Amigi G Show otkrila je detalje razgovora sa slavnim portugalskim nogometašem Cristianom Ronaldom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ronaldo mi je zbilja pisao na Instagramu, ali to je došlo u pogrešne ruke, ruke novinara. Poslao mi je selfie, razmijenili smo nekoliko poruka, ali to je bilo sve. Ništa se više nije dogodilo. Imamo zajedničke prijatelje i vjerujem da se zbog toga javio - ispričala je Kristina koja nije krila da je bila oduševljena kada joj se Ronaldo javio.

Naime, Srpkinja je upoznala Ronalda 2016. godine kada je prekinuo s dugogodišnjom djevojkom Irinom Shayk koja je isto kao i Kristina bila 'Viktorijin anđeo'. 

Srpska manekenka neodoljivo podsjeća na Ronaldovu bivšu djevojku, a upravo je to bio razlog zbog čega ju je jedan od njezinih prijatelja poželio predstaviti Portugalcu. 

- Prijatelj mi je rekao da me mora predstaviti Ronaldu jer sam gotovo identična kao Irina - rekla je tada Kristina nakon čega je dodala:

- Odmah sam 'kliknula' s Ronaldom jer njemu nisu bitni slava i novac. Ponašao se kao normalan dečko iz susjedstva. Nažalost, nismo imali puno vremena za druženje. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Palmanova 17.06.2022.

    dobro da je nije silovao kao Kathryn Mayorga

  • samo radno 17.06.2022.

    Di su joj dojke doma ostale

  • slavonskadalmatinka18+ 17.06.2022.

    Tko zna bi li jon se javija da skine taj kil žbuke sa lica,hm?!?!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare