To je to što me zanima!

Audi Cup: Barca slavi naslov, junak mladi Thiago Alcantara

Nogometaši Barcelone pobjednici su drugog izdanja predsezonskog pripremnog turnira Audi Cup. U finalnom dvoboju na Allianz Areni slavili su protiv Bayerna 2-0
Vidi originalni članak

Junak utakmice bio je 20-godišnji veznjak Barcelone Thiago Alcantara koji je zabio oba gola. Prvog je zabio glavom nakon sjajnog skoka na ubacivanje Jonathana Soriana, dok je drugi put mrežu zatresao u 75. minuti sjajnim udarcem desnicom s nekih dvadesetak metara u dalji kut nemoćnoga Jörga Butta.

I Danijel Pranjić i Ivica Olić započeli su u prvih 11 bavarskog giganta. Pranjić je odigrao cijeli susret, dok je Olić zamijenjen u 67. minuti.

Podsjećamo, ranije je u susretu za 3. mjesto Internacional iz Porto Alegrea savladao AC Milan s 4-2 nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Audi Cup, finale:

Bayern – Barcelona 0-2 (Alcantara 43, 75)

Idi na 24sata

Komentari 18

  • MUFC 28.07.2011.

    eto svi koji ste govorili kad je igrala barca s hajdukom da ovi nemaju pojma. ;) čitao sam jedan komentar i taj gospodin koji je to napisao ja sam se u potpunosti složio..jedan od igrača hajduka je dobio dres od alcantare, i taj gospodin je rekao vidit ćete, taj dres će biti najvrijedniji. :) to je nova zvijezda barcelone. :)

  • papar 28.07.2011.

    a svim ljubomornim papcima koji su bili skloni omalovažavanju, poruka-i ovaj momak je igra na poljudu!!!!

  • Messi100 28.07.2011.

    SVE NAJBOLJI I NAJBOLJI SMO :P Majstori ostaju majstori SVAKA ČAST BARCAA MESSI :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare