To je to što me zanima!

Austin: Kranjčar je majstor, s njim ću se sigurno 'nazabijati'

"Dolazak Kranjčara je prava stvar, on će biti veliko pojačanje. Gledao sam ga ranije, pravi je majstor. Uvjeren sam da će se s njim na terenu povećati broj naših šansi"
Vidi originalni članak

Charlie Austin, 24-godišnji engleski nogometaš koji igra za QPR, trenutačno je u golgeterskoj krizi. Napadač engleskog drugoligaša ove je sezone odigrao pet utakmica, a još uvijek nije postigao gol. 

No, Austin smatra da će se dolaskom Nike Kranjčara to promijeniti.

- Dolazak Nike Kranjčara u naš klub je prava stvar, on će biti veliko pojačanje. Gledao sam ga ranije, pravi je majstor. Itekako sam uvjeren da će se s njim na terenu povećati broj naših šansi na utakmici. I ja ću dobivati još više pravih lopti i zato sam uvjeren u prestanak krize. Izuzetno se radujem što ću igrati zajedno s hrvatskim nogometašem.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Nerd86 13.09.2013.

    Niko bi bio u rangu Modrića, ako ne i bolji, da ga nije mamić sje*o,

  • kog_briga 12.09.2013.

    da.. nazabijat češ se s njim.. pogotovo na treningu... ili u parku kod neke škole.. jer mislim da se ni kranči ne sjeca kad je zadnji put igrao na profi tekmi

  • 12.09.2013.

    U Qpr-u ćeš se teško vratiti u reprezentaciju sa prosječnim igrama. Ali,ako budu prvi,a Kranjčar bude najbolji igrač onda sigurno hoće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare