To je to što me zanima!

Australian Open: Tsonga izbacio Rafaela Nadala

U prvom polufinalnome meču Australian Opena mladi francuski tenisač Jo-Wilfried iznenađujuće je eliminirao drugog igrača svijeta Rafaela Nadala
Vidi originalni članak

Mladi francuski tenisač Jo-Wilfried Tsonga u polufinalu ovogodišnjeg Australian Opena potpuno je deklasirao drugog tenisača svijeta Rafaela Nadala. Tsonga je slavio nakon sata i 57 minuta u tri seta:  6-2, 6-3, 6-2.
Tijekom prethodnih pet nastupa na Grand Slam turnirima 23-godišnji Francuz ostvario je samo pet pobjeda, a na startu nove sezone u Melbourneu je slavio čak šest puta zaredom. Ime protivnika u finalu Tsonga će doznati nakon drugog polufinalnog dvoboja između Rogera Federera i Novaka Đokovića.
Inače, posljednji Francuz koji je igrao finale Australian Opena bio je Arnaud Clement, koji je u finalu 2001. godine izgubio od Andrea Agassija.
- To što sam napravio u Australiji je nevjerojatno. Ništa me nije moglo zaustaviti u polufinalu. Pa ni Nadal. Moja obitelj je ponosna na mene i cijela Francuska - izjavio je Francuz nakon meča.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Cipi_Ri 24.01.2008.

    Ocito da ce ovo biti godina iznenadjenja , sto se tice TENISA . Sazreli su neki novi teniseri i teniserke. Pohvale Francuzu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare