To je to što me zanima!

Australija: Robert Kubica najbrži na prvom treningu

Robert Kubica bio je najbrži na prvom slobodnom treningu uoči druge ovosezonske utrke Svjetskog prvenstva Formule 1, Velike nagrade Australije
Vidi originalni članak

Williamsov poljski vozač ostvario je najbrže vrijeme na prvom slobodnom treningu uoči druge utrke sezone Formule 1. Robert Kubica je najbrži krug na stazi u Albert Parku u Melbourneu odvezao u vremenu 1:26.927, što je bilo za 0.199 brže od drugoplasiranog Nijemca Nice Rosberga u Mercedes GP-u. Aktualni svjetski prvak Jenson Button u McLarenu ostvario je treće najbrže vrijeme, a iza njega su se poredali Felipe Massa u Ferrariju i Sebastian Vettel u Red Bullu. Fernando Alonso, koji je slavio u otvarajućoj utrci sezone u Bahreinu, ostvario je šesto najbrže vrijeme, a povratnik u svijet Formule 1 Michael Schumacher dvanaesto. Na treningu se u dva navrata na stazi pojavljivala crvena zastava zbog nesreća koje je imao Sauberov vozač Kamui Kobayashi. Japanski je pilot srećom prošao bez ozljeda, ali je uspio odvoziti tek pet probnih krugova, najmanje od svih vozača.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • atko13 26.03.2010.

    Mislim da Kubica ipak vozi za Renault!!!!!!!!!!

  • rođin rođo1 26.03.2010.

    dragi moji novinari od kad kubica vozi za wiliams.robert kubica prošlu sezonu vozio za BMW-sauber,a ovu sezonu za renault.

  • WebSuperman 26.03.2010.

    kobayashi je legenda. kamikaza

Komentiraj...
Vidi sve komentare