To je to što me zanima!

Ajla Tomljanović oplela po protivnici: Svi znamo da laže!

Znate da laže, svi znamo da laže. Smatrate li da je sat i pol izgledala dobro, a sada je odjednom ozbiljno ozlijeđena? Može ona govoriti što god hoće, rekla je Tomljanović nakon što se Latvijka požalila na bolove
Vidi originalni članak

Latvijska tenisačica Jelena Ostapenko (24) i Zagrepčanka Ajla Tomljanović koja igra za Australiju (28) žestoko su se posvađale tijekom meča u 3. kolu Wimbledona. Iako je Ostapenko bila favorit, Tomljanović je nakon nakon tri seta svladala je Latvijku 4-6, 6-2, 6-4.

POGLEDAJTE VIDEO: Konjuh i ekipa proslavile naslov prvakinja Hrvatske

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ostapenko je u meč krenulo uvjerljivo te je dobila prvi set nakon čega je Tomljanović uspjela preokrenuti meč u svoju korist. Nakon prvog seta, Latvijka se počela žaliti na bolove u trbuhu, ali meč se nastavio. Na kraju odlučujućeg seta, u trenutku kada je Ostapenko gubila 0-4, pozvala je fizioterapeuta te je sutkinji rekla da nije dobro. 

- Ne mogu nastaviti s igrom, boli me - rekla je Latvijka. 

Ajli Tomljanović, inače 75. tenisačica svijeta, njezina reakcija nije se nimalo svidjela pa je pobjesnila i rekla sutkinji što misli o Latvijki. 

- Znate da laže, svi znamo da laže. Smatrate li da je sat i pol izgledala dobro, a sada je odjednom ozbiljno ozlijeđena? Može ona govoriti što god hoće. Pozovite nadzornika - obratila se Tomljanović sutkinji koja joj je rekla da sjedne, ali Zagrepčanka je to odbila. 
Nakon što je meč završio, Latvijka se na odlasku s terena obratila Tomljanović rekavši joj:

- Tvoje ponašanje je užasno, nemaš nimalo poštovanja - rekla joj je Ostapenko nakon čega joj je australska tenisačica odbrusila:
- Ti mi govoriš. Najgora si na turniru - rekla je. 

Na konferenciji za medije latvijska tenisačica nije skrivala bijes zbog toga što ju je Tomljanović prozvala lažljivicom. 

- Bilo je to jako nepošteno od nje. U slučaju da sam bila u stanju odservirati barem 50 posto onoga što mogu, pobijedila bi ju - zaključila je Ostapenko. 

Tomljanović je pobjedom protiv Latvijke osigurala prolaz u četvrto kolo gdje ju čeka nova zvijezda Wimbledona, 18-godišnja Britanka Emma Raducanu koja je u prošlom kolu došla do najveće pobjede u dosadašnjoj karijeri. 

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Donat Maglić 04.07.2021.

    Siegemund, Putintseva,Ostapenko,najpokvarenije igračice na touru.

  • 04.07.2021.

    Naša klokanica...

  • Makelele44 03.07.2021.

    Bravo Ajla neka si joj rekla.. Idemo do finala

Komentiraj...
Vidi sve komentare