Obavijesti

Sport

Komentari 24

Ajla Tomljanović oplela po protivnici: Svi znamo da laže!

Ajla Tomljanović oplela po protivnici: Svi znamo da laže!

Znate da laže, svi znamo da laže. Smatrate li da je sat i pol izgledala dobro, a sada je odjednom ozbiljno ozlijeđena? Može ona govoriti što god hoće, rekla je Tomljanović nakon što se Latvijka požalila na bolove

VIDEO

Latvijska tenisačica Jelena Ostapenko (24) i Zagrepčanka Ajla Tomljanović koja igra za Australiju (28) žestoko su se posvađale tijekom meča u 3. kolu Wimbledona. Iako je Ostapenko bila favorit, Tomljanović je nakon nakon tri seta svladala je Latvijku 4-6, 6-2, 6-4.

POGLEDAJTE VIDEO: Konjuh i ekipa proslavile naslov prvakinja Hrvatske

Pokretanje videa...

Konjuh i ekipa proslavile naslov prvakinja Hrvatske 01:18

Ostapenko je u meč krenulo uvjerljivo te je dobila prvi set nakon čega je Tomljanović uspjela preokrenuti meč u svoju korist. Nakon prvog seta, Latvijka se počela žaliti na bolove u trbuhu, ali meč se nastavio. Na kraju odlučujućeg seta, u trenutku kada je Ostapenko gubila 0-4, pozvala je fizioterapeuta te je sutkinji rekla da nije dobro. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne mogu nastaviti s igrom, boli me - rekla je Latvijka. 

Ajli Tomljanović, inače 75. tenisačica svijeta, njezina reakcija nije se nimalo svidjela pa je pobjesnila i rekla sutkinji što misli o Latvijki. 

- Znate da laže, svi znamo da laže. Smatrate li da je sat i pol izgledala dobro, a sada je odjednom ozbiljno ozlijeđena? Može ona govoriti što god hoće. Pozovite nadzornika - obratila se Tomljanović sutkinji koja joj je rekla da sjedne, ali Zagrepčanka je to odbila. 
Nakon što je meč završio, Latvijka se na odlasku s terena obratila Tomljanović rekavši joj:

- Tvoje ponašanje je užasno, nemaš nimalo poštovanja - rekla joj je Ostapenko nakon čega joj je australska tenisačica odbrusila:
- Ti mi govoriš. Najgora si na turniru - rekla je. 

Na konferenciji za medije latvijska tenisačica nije skrivala bijes zbog toga što ju je Tomljanović prozvala lažljivicom. 

- Bilo je to jako nepošteno od nje. U slučaju da sam bila u stanju odservirati barem 50 posto onoga što mogu, pobijedila bi ju - zaključila je Ostapenko. 

Tomljanović je pobjedom protiv Latvijke osigurala prolaz u četvrto kolo gdje ju čeka nova zvijezda Wimbledona, 18-godišnja Britanka Emma Raducanu koja je u prošlom kolu došla do najveće pobjede u dosadašnjoj karijeri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ajla Tomljanovic (@ajlatom)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ajla Tomljanovic (@ajlatom)

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio
Hrvatska doznala protivnike na Olimpijskim igrama u Parizu! Francuska je izabrala Dansku
ČEKA NAS SPEKTAKL

Hrvatska doznala protivnike na Olimpijskim igrama u Parizu! Francuska je izabrala Dansku

Hrvatski rukometaši prije mjesec dana plasirali su se na Olimpijske igre u Parizu, a danas su doznali i protivnike u skupini. To su Španjolska, Njemačka, Švedska, Argentina i Slovenija