To je to što me zanima!

Austrija opalila po sucima: 'Sramota, zajebali su nas'

Nakon što su naši rukometaši pobijedili u drugom kolu drugoga kruga domaćina Eura, domaći su mediji osuli paljbu po jako lošim švedskim sucima
Vidi originalni članak

Hrvatski rukometaši iščupali su pobjedu protiv borbenih domaćina u samoj završnici utakmice u Beču, no iako je Hrvatska bila veliki favorit austrijska javnost stekla je dojam da su naši momke u pobjedu 'pogurnule' dvojbene sudačke odluke. U istom tonu danas su osvanule gotovo sve dnevne tiskovine u Austriji. Švedski sudački par Canbro - Claesson, pa čak i cijeli EHF trpi žestoku paljbu austijskih 'pera', a još za vrijeme utakmice Islanđanin na klupi domaćina okomio se na Šveđane i talijanskog delegata. Tako u Der Standardu u naslovu 'vrišti' izjava isključenog izbornika Dagura Sigurdssona: "Zajebali su nas".
"Austrijanci su se žestoko borili protiv favorizirane Hrvatske, no izgubili su zbog toga što su i suci odlučili zaigrati", piše Kurier. Istina, domaći rukometaši su se doista odlično odupirali našim rukometašima, a neke su sudačke odluke bile pomalo dvojbene.
"U ovoj fazi natjecanja o pobjedniku odlučuje svaka lopta, svaka sitnica i sudačka pogreška. Zbroj tih 'sitnica' dovodi do potpune katastrofe. Utakmica protiv Hrvatske samo je dokaz toj teoriji. Pogreške sudačkog para dovele su do izostanka senzacije na uštrb domaće momčadi", dodaje autor u Kurieru.
- Kažnjavali su nas za svaku sitnicu, a takve stvari ne sude se rukometnim velesilama. Ne mogu to razumjeti. Igrali smo nevjerojatno dobro, možda i najbolju utakmicu u napovijesti. Jesmo, i griješili smo, no na kraju su nas zajebali. Sramota - rekao je za Der Standard isključeni izbornik. Sa Sigurdssonom se slažu i njegovi igrači, a Konrad Wilczynski čak poziva EHF da sankcionira loše švedske suce.
- Malo nam je nedostajalo na kraju, no svi smo vidjeli zašto. Sigurno je da smo zaslužili više od ovog poraza - priča golman domaćina Nikola Marinović.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • guga10 27.01.2010.

    a kad je austrijski sudac zajebo dinamo -heereven onda je u redu mamu im jeb.m

  • mayhem26 27.01.2010.

    Joj kukaju,a sad cete vidjeti na koliko ce brutalnih faulova sudci zažmiriti kad budemo igrali sa onim fucking Dancima koji zapravo igraju ragbi,a ne rukomet.....Sve me strah sutra to gledati......

  • Scully_fiume 27.01.2010.

    ovaj austrijski trener se ponašao ko majmun,dosta su ga i trpili ovi s zapisničkog

Komentiraj...
Vidi sve komentare