To je to što me zanima!

Austrija strahuje, Ivici prilika: Gips postavlja slalom u Sočiju

Ante Kostelić dobio je zaduženje da postavi stazu za kombinacijski slalom te drugu slalomsku vožnju na ZOI u Sočiju. Austrijanci zbog zahtjevnosti opet neće biti sretni
Vidi originalni članak

Za Ivicu Kostelića, koji nema posebno dobru sezonu u Svjetskom skijaškom kupu, dolaze bar malo bolje vijesti uoči nadolazećih Zimskih olimpijskih igara.

Naime, na današnjem izvlačenju postavljača staza za muške utrke u alpskom skijanju Ante Kostelić je dobio zaduženje da postavi dvije slalomske utrke u Sočiju. Gips će postaviti kombinacijski slalom 14. veljače te drugu vožnju slaloma 22. veljače.

S obzirom da se Ivica bolje snalazi na zahtjevnijim očevim stazama to bi mu mogla biti prednost u njegovim disciplinama, dok od Gipsa najviše strahuju Austrijanci, koji su se mnogo puta već žalili na težinu slaloma, koje postavlja Ante Kostelić.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • šufnudl 31.01.2014.

    nažalost, ove sezone malo tko strahuje od nas

  • POTPEC 31.01.2014.

    Ajde Ivica svom snagom i osvoji bar jednu medalju. Nakon toga se ljepo oprosti od skijanja.

  • Rockon 31.01.2014.

    nemaju se Austrijanci čega bojat jer jedino ko od njih može dobit slalom je Hirscher ili Matt. Hirscher je pokaza da može vozit Gipsov slalom, a Matt je stara škola tako da mu ne bi tribalo bit preveliki problem

Komentiraj...
Vidi sve komentare