To je to što me zanima!

Austrijanci euforični: Bjelica je imao odgovor na ideje Mamića

"Lica domaćih igrača otkrivala su horor. Osjećali su se kao Sebastian Vettel dok ide prema cilju s praznim rezervoarom. Nije ovo bila večer za one slabog srca"
Vidi originalni članak

Hrvatski trener na klupi bečke Austrije, Nenad Bjelica, živi svojih '5 minuta' slave. Nakon što je izbacio Dinamo i izborio Ligu prvaka s Bečanima, austrijski mediji zatrpali su njega i momčad komplimentima, no nisu zaboravili spomenuti kako je bilo jako 'tijesno'.

Die Presse piše kako "Austrija živi bajku, no kako je utakmica bila jako stresna.

"Lica domaćih igrača otkrivala su horor. Osjećali su se kao Sebastian Vettel dok ide prema cilju s praznim rezervoarom. Nije ovo bila večer za one slabog srca. Bjelica je učinio ono što je i obećao, učinio je nešto povijesno. Klub sada očekuje toliko lijepih stvari, a najveća će nagrada ipak biti utakmice s europskim velikanima", piše Die Presse.

Neue Kronen Zeitung objašnjava kako je Bjelica pročitao Mamićeve i Krznarove namjere sa Sammirom.

"Liga prvaka vraća se u Austriju nakon što su se "ljubičice" othrvale znatno boljem Dinamu nego u prvoj utakmici. Novi trener Zoran Mamić i Damir Krznar svoje su nade u čudo polagali u hrvatskog Brazilca Sammira, ali Austria je na sve imala odgovor. Uz malo sreće i puno strasti, prilika stoljeća je iskorištena", stoji u tekstu.

Standard napominje kako su 'ljubičice' zaslužile prolaz.

"Bila je to noć za onesvijestiti se. Nogometna utakmica se pretvorila u psihotriler sa sretnim završetkom", pišu.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • matooo 29.08.2013.

    svi pisete kako je austria imala vise sportske srece a sjetimo se kako je dinamo usao u LP protiv malmoa ili prosle sezone ljudi moji dinamo je zakazao od strucnog stozera do igraca podcjenili su mladu i poletnu ekipu uz to trener im je bjelica koji je sve ti njihove istupe pratio po medijima a sto igrace moze nabrijati vise od toga kada te netko podcjeni a mi hrvati mislimo da smo u svemu najbolji i majstori smo za podcejnjivanje i zato nikada necemo biti oni pravi istinski prvaci jer nam to nas mentalitet ne dopusta

  • kamujikobajaši 29.08.2013.

    dinamo je dobio što je zaslužio

  • samo pošteno_1 29.08.2013.

    lošija ekipa se plasirala u ligu prvaka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare