To je to što me zanima!

Austrijanci kažu da smo favorit za zlato? Pa i ja bih to rekao

Ne znam koliko smo uspjeli karata dobiti jer Austrijanaca će, koliko sam čuo, biti 8000. Naši su nam u Grazu  bili osmi igrač, vjetar u leđa i osjećamo se u gostima bolje kad imamo svoje ljude uz sebe, kaže Lino Červar
Vidi originalni članak

Moramo biti realni i svjesni da nas sutra čeka respektabilan protivnik. Na papiru smo mi favoriti, ali oni imaju dva iznimna pojedinca, brza krila, odlučnog golmana. Možda nemaju širinu, ali tu je 7-8 dobrih igrača, rekao je Lino Červar dan prije početka drugog kruga protiv Austrije (18:15).

POGLEDAJTE VIDEO:

Hvalio je nas i austrijski izbornik Aleš Pajovič, koji mora večeras, rekao je, smisliti nešto protiv naše 5-1 obrane, kazavši da smo sa Španjolcima najveći favoriti za zlato.

- I ja bih tako rekao na njegovom mjestu.

Marino Marić?

- To je problem jer moramo sutra prijaviti momčad za drugi krug. Imamo danas trening pa ćemo vidjeti može li jer nije pametno imati nespremnog igrača u momčadi i zato smo zvali Brozovića. Ne smijemo biti naivni.

Navijači iz Graza sada dolaze u Beč.

- Ne znam koliko smo uspjeli karata dobiti jer Austrijanaca će, koliko sam čuo, biti 8000. Naši su nam u Grazu  bili osmi igrač, vjetar u leđa i osjećamo se u gostima bolje kad imamo svoje ljude uz sebe.

DAN NAKON SRBIJE Červar poziva na oprez: Mislili smo i da smo bolji od Brazila...

Igor Karačić samo se nadovezao na tu priču.

- Da, možemo reći da će ovo biti dvoboj dva domaćina. Ne znam koliko će Austrijanci dopustiti da naši dođu u Beč, ali bit će to lijepa utakmica za oko. Hvala navijačima za Graz, bilo je prelijepo.

Austrijanci moraju nešto smisliti protiv naše 5-1 obrane.

- Nadam se da neće. Bilo se teško i nama uskladiti, a kamoli je sada protivnicima. Ne znaju svi napadati na to. To nam je forte, pogotovo ako je tu još i odličan golman kakav je Šego. 

EURO 'Kauboji' znaju i posljednjeg protivnika: Česi dobili Ukrajinu!

Mali dužnik iz Graza nam je ostao Marko Mamić.

- Ne sumnjam da će naši navijači, jedni od najboljih, nadglasati domaće. Sad će ova faza pokazati tko je favorit, a mi novih problema - rekao je naš topnik koji u Leipzigu igra s austrijskim krilom Raulom Santosom.

- Čuli smo se, oni su nabrijani, osjećaju se trenutno kao bogovi.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • MarkoProla 15.01.2020.

    Ajde ne serite,ja san uvik uz naše i iman vjere nebudimo takva nacija mrzimo svoje onda kad iznenade heroji ovo ono...

  • jožek2 15.01.2020.

    Sa ovakvom igrom još možda pobijedimo Austriju a onda od njemačke gubimo i pakujemo se kući.

  • zoran021 15.01.2020.

    Pa baš i nismo.Bio bi uspeh prolaz u polufinale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare