To je to što me zanima!

Austrijanci na Euru bez seksa i brze hrane

Austrijski izbornik Hickersberger odredio je niz rigoroznih mjera kojih se igrači moraju pridržavati tijekom priprema za Euro i za vrijeme turnira
Vidi originalni članak

Izbornik austrijske nogometne reprezentacije Josef Hickersberger odredio je svojim nogometašima niz rigoroznih mjera i zabrana za nadolazeći Euro. Austrijski igrači neće smjeti imati uključene mobitele u svlačionici, ne smiju jesti hamburgere i ostalu brzu hranu, a na spavanje moraju ići u 22.30. Ako neće moći zaspati, mogu čitati knjigu, a kockanje i kartanje najstrože je zabranjeno. Reprezentativci također tijekom priprema i Eura moraju seksualno apstinirati, a s djevojkama i suprugama smjet će se vidjeti samo u predvorjima restorana ili hotela.
- Posjeti žena i djevojaka dopušteni su svakodnevno, ali samo na javnim mjestima. Moramo biti racoinalni i žrtvovati se za što bolji rezultat - rekao je Hickersberger, trener koji je Austrijance vodio i na SP-u u Italiji 1990. godine.
Igrači smiju popiti jedno pivo, ali tek nakon konzulatcija s kapetanom Ivanschitzem. Ne smiju kasniti na treninge jer će ih se kazniti i nema posjeta menadžera u kampu reprezentacije.
Austrija se nalazi u skupini B s Hrvatskom, Njemačkom i Poljskom te je jedan od domaćina turnira. Hrvatska i Austrija sastaju se 8. lipnja na stadionu Ernst Happel u Beču.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Barney 09.05.2008.

    aha...proci ce kao i nasa reprezentacija 2002 u Japanu kad im je to zabranio Mirko Jozic...nisu prosli skupinu...nece ni Austrija...a smjeli oni seksat ili ne imaju 3 objektivno jaca protivnika od sebe u skupini i ako i jednog slucajno i iznenade.. ..(nedaj boze nas)... tesko ce i ostala dva protivnika......bas ih zalim...igrat ce protiv nas na otvaranju sa zuljevima na rukama..........:)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare