To je to što me zanima!

Austrijanci se opet žale: Traže nastavak susreta od 32. minute

Sve osim odluke da se utakmica nastavi od 32. minute bila bi sramota za austrijski hokej, rekao je predsjednik Graz 99ersa koji se žalio na pobjedu Medveščaka (6-5)
Vidi originalni članak

Prošle godine Graz 99ersi žalili su se da je gol Medveščaka za 4-3 u 51. kolu EBEL-a neregularan. Austrijanci su tvrdili da je pak prošao u gol kroz rupu u mreži s bočne strane. No Disciplinski savjet EBEL-a tu je žalbu odbacio. 

Ove godine, ista priča. Medveščak je na gostovanju u Grazu slavio 6-5 što je "medvjedima" bila rekordna deveta uzastopna pobjeda. U tučnjavi u 32. minuti isključeno je pet igrača, trojica iz domaće momčadi te dvojica iz Medveščaka. 

Austrijski mediji pišu kako je Kyle Greentree dobio isključenje zbog nedoličnog ponašanja, ali je ipak ostao na ledu te je u 35. minuti asistirao za gol Medveščaka. Austrijanci smatraju da se taj gol ne smije priznati. Graz se opet žalio Disciplinskom savjetu EBEL-a i traži da se utakmica nastavi od 32. minute.

- Sve osim odluke da se utakmica nastavi od 32. minute bila bi sramota za austrijski hokej - rekao je predsjednik Graz 99ersa Bernd Vollmann.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • 1skrlet 06.11.2012.

    zalili su se i na Kostelica...stvarno narod koji lose podnosi porar, covjek bi rekao da su se dosada navikli...ali ipak nisu

  • krkan godine 05.11.2012.

    ko gubi,ima se pravo ljutiti...

  • Mata4 05.11.2012.

    Austrijanci hajdemo plakati! Bravo MEDVJEDI!

Komentiraj...
Vidi sve komentare