To je to što me zanima!

Austrijanci su tortom zaželjeli sreću Hrvatskoj na prvenstvu

Nismo se mi slučajno vratili ovdje. Domaćini nisu samo profesionalni, nego su nam ponudili još prijateljstvo i toplinu, rekao je Bilić po završetku priprema u Austriji
Vidi originalni članak

Sretno, Hrvatska!, pisalo je na torti u obliku nogometne lopte kojom su austrijski domaćini u Bad Tatzmannsdorfu ispratili hrvatsku reprezentaciju na Europsko prvenstvo u Austriji i Poljskoj.

Na oproštajnoj konferenciji za medije prije sutrašnjeg polaska za Oslo, nazočili su izbornik Slaven Bilić i predsjednik HNS-a Vlatko Marković, koji su se zahvalili Austrijancima na još jednom gostoprimstvu tijekom priprema 'vatrenih'.

- Nismo se mi slučajno vratili ovdje. Domaćini nisu samo profesionalni, nego su nam ponudili još prijateljstvo i toplinu. Očekivali smo izvrsne uvjete, to smo i dobili i hvala vam na svemu - zahvalio se Bilić na drugom srdačnom gostoprimstvu, a Marković se kratko osvrnuo na izbornika:

- Žao mi je što Bilić odlazi u Rusiju, ali to je život.

Priliku da se obrate javnosti dobili su Milan Badelj i Ivan Perišić. Veznjak Dinama je osjećao nervozu uoči objave konačnog popisa.

- Normalno da sam bio nervozan, ali vjerovao sam u sebe, znao sam da sam dobro radio i nadao sam se ostanku. Sretan sam što sam ovdje, sad se nadam i minutaži na Euru, pokušat ću radom nagnati izbornika da me koristi - rekao je Badelj na kojeg se dovezao igrač Borussije:

- Ja sam spreman, želim igrati. No, budem li na klupi, prihvatit ću to i čekati priliku.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • fahrudin14 01.06.2012.

    http://www.powerplaymanager.com/r802803/ Igram jednu odličnu online igru i stvarno uživam u njoj. Vodiš svoju momčad i igraš protiv drugih igrača iz cijelog svijeta. Pridruži se, nećeš zažaliti! Trenutno u ponudi nogomet i hokej, uskoro i rukomet! Od 10.05. Menađer je u potpunosti redizajniran! Dođi i uvjeri se, najbolji besplatni menađer na internetu! http://www.powerplaymanager.com/r802803/

  • IvanLela 01.06.2012.

    hahahha italija ne da neće dobit španjolsku nego će ih razbit da neće znat jesu još u europskoj uniji pameti ako po tom pregazimo talijane i ostanemo neriješeno s ircima kako ćemo bit treći

  • bogy1989 01.06.2012.

    a mora se van države ići na pripreme?? sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare