To je to što me zanima!

Austrijskom reprezentativcu dijagnosticiran tumor: Otišao je na liječenje, prognoze su dobre

Ekstremno je visoka mogućnost da će potpuno ozdraviti i voditi normalan život, a i bavljenje profesionalnim sportom je još uvijek moguće, priopćio je klub austrijskog reprezentativca
Vidi originalni članak

Austrijski reprezentativac Stefan Lainer (30) udaljio se od redova Borussije Mönchengladbach kako bi se posvetio liječenju raka limfoma, potvrdio je njemački prvoligaš.

- Austrijski reprezentativac sljedećih nekoliko mjeseci bit će na liječenju. Rak je otkriven vrlo rano i može ga se liječiti - stoji u priopćenju Borussije.

ŠEFOVI GA OBOŽAVAJU Transfer bomba iz Njemačke: Bayern želi Dominika Kotarskog

Prognoze su dobre.

- Ekstremno je visoka mogućnost da će potpuno ozdraviti i voditi normalan život, a i bavljenje profesionalnim sportom je još uvijek moguće - dodao je klub.

Lainer je u Borussiji od 2019. godine, a za klub je odigrao 125 utakmica i zabio četiri gola uz 13 asistencija. Za reprezentaciju je odigrao 38 utakmica i zabio dva gola.

NIJEMCI SU ZAGRIZLI Majer je opet tražena roba: Žele ga bivši hrvatski izbornik i legendarni španjolski velikan

- Napravit ćemo sve što možemo da Stevieju osiguramo najbolje moguće liječenje. Želimo njemu i njegovoj obitelji puno snage i optimizma u borbi protiv ove bolesti - izjavio je Roland Virkus, član sportske uprave Mönchengladbacha.

Svi se nadaju kako će se Lainer što prije ozdraviti. Lani je napadaču Sebastienu Halleru dijagnosticiran rak testisa, ali se uspješno oporavio i vratio nogometu. Timu Baumgartlu, Marcu Richteru i Jean-Paulu Boetiusu također je dijagnosticiran rak testisa prošle sezone.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • jakolishe 27.07.2023.

    Cijepljen?

Komentiraj...
Vidi sve komentare