To je to što me zanima!

Autobus koji je prevozio Luku Modrića i nogometaše Reala sudjelovao u prometnoj nesreći

Vozač nije pazio jer je snimao autobus iz svojeg automobila. Izgubio je kontrolu nad volanom i došlo je do kontakta, poručili su iz Reala, koji je zbog straha od štrajka u zračnoj luci u Leipzigu mijenjao plan putovanja
Vidi originalni članak

Real Madrid u ponedjeljak je otputovao zrakoplovom iz Madrida u Njemačku, uoči prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka protiv RB Leipziga (utorak, 21 sat).

'Kraljevi' su u sjajnom raspoloženju nakon uvjerljive pobjede od 4-0 nad Gironom u važnoj utakmici u borbi za titulu, ali njihovo putovanje u Njemačku bilo je dramatično.

Real je promijenio plan putovanja

Naime, Real je proteklog vikenda promijenio plan putovanja i odlučio kako će igrači i stručni stožer, kao i popratno osoblje, umjesto direktnog leta u Leipzig letjeti do Erfurta zbog straha od štrajkova u zračnoj luci u Leipzigu.

ZANIMLJIV DETALJ S DERBIJA VIDEO Simeone usred utakmice Modriću dobacio nemoralnu ponudu. Pogledajte reakciju...

Erfurt je grad u Njemačkoj koji je udaljen više od 160 kilometara od Leipziga. 'Kraljevski klub' nastavio je putovanje autobusom po autocesti A4, a tijekom vožnje je prijevoz realovaca sudjelovao u lakšoj nesreći.

Vozač snimao bus i nije pazio

Naime, vozač bijele Toyote Avensis mijenjao je traku na dionici autoceste između Eichelborna i sela Nohra, ali pritom nije dovoljno pazio i nije primijetio autobus u kojem su, tvrdi Marca, bili nogometaši i Realovo osoblje.

PRETJERAO JE Bivši Modrićev suigrač drastično izmijenio izgled. Pogledajte ga

- Vozač nije pazio jer je snimao autobus iz svojeg automobila. Izgubio je kontrolu nad volanom i došlo je do kontakta, nismo osjetili, to su primijetili ljudi koji su putovali u autobusu iza nas - rekli su iz Reala za Marcu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Real Madrid C.F. (@realmadrid)

Bild dodaje kako je materijalna šteta na Toyotinom automobilu otprilike tri tisuće eura i kako još nije poznato koliko je oštećen Realov autobus u nezgodi.

'KRALJEVI' NA VRHU VIDEO Modrić ušao kada je sve bilo riješeno, Real deklasirao Gironu u derbiju za vrh lige

Ističu kako su se na autobusu vidjele jasne ogrebotine kada je, oko 14 i 40 sati, stigao u hotel Steigenberger u predgrađu Leipziga.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Shawna03655 13.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju -> NU21.FUN

  • škorpion1980 12.02.2024.

    Lukica zaboravio skrenut ...

  • mrTrobec 12.02.2024.

    nisam znao da se u autobusu mogu i kućni ljubimci prevoziti

Komentiraj...
Vidi sve komentare