To je to što me zanima!

Autogol?! Fifa izbila dobitak na kladionici Mandžukićevom tati

Mario je u 32. minuti poslije kornera nekako skrenuo loptu prema golu, a onda se ukazao Nigerijac Etebo i zabio - autogol! Mandžukiću je Fifa tako oduzela gol, a otac Mato u Slavonskom Brodu vjerojatno ih psuje...
Vidi originalni članak

Uoči utakmice Hrvatske i Irske na Euru 2012. Mandžukićev otac Mato stavio je 50 kuna na to da će njegov sin Mario zabiti prvi gol na toj utakmici.

I dobio. Mario je zabio prvi i na to dodao još jedan. 

Ako je Mato odigrao i protiv Nigerije na isti ishod, vjerojatno sada tamo negdje u Slavonskom Brodu psuje Fifu.

Mario je u 32. minuti poslije kornera Luke Modrića nekako skrenuo loptu prema golu, a onda se ukazao Nigerijac Etebo i taman ju sitnim dodirom preusmjerio u mrežu svog golmana. Fifa je gol 'otela' Mandži i prekrstila ga u autogol Eteba.

Pravilo kaže da ako lopta ne ide u gol, a igrač ju skrene u gol, onda je to - autogol. 

- Jao, rekao mi je Mario da bi bilo bolje da manje pričam jer će ljudi pomisliti da samo obilazim kavane i da se kockam. Ha-ha. A ja uopće ni ne igram kladionicu, nego sam prvi put uplatio i pogodio pa sad svaki put uplatim za sreću. Netko pali svijeću, netko se moli u crkvi, ja uplatim listić od 50 kuna da Mariju i dečkima donesem sreću. Prije utakmice s Italijom rekao sam mu da gol da s lijevom i s desnom nogom. ‘Azzurrima’ je dao desnom, a sad će zabiti lijevom nogom - rekao je Mandžin otac 2012. nakon što je Mario zablistao na Euru u Poljskoj i Ukrajini.

Mario je, čini se, dobro raspoložen u Rusiji... 

VIDI OVO: 11 šokantnih činjenica o Svjetskom prvenstvu u nogometu!

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog  spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK 

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene! 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • zekica 17.06.2018.

    Vodeći komentar sve je rekao. I osim toga a šta je drugo nego autogol? Da niger nije dirao loptu i preusmjerio ju u gol, lopta bi otišla prema korner zastavici. Druga stvar da je svakako išla u gol a ovaj samo malo dodirnuo po putu. Ali Mandžo bi debelo promašio okvir gola stoga hvala nigerijcu što je bio tamo da to ispravi. A Mandži kapa do poda za jučerašnji trud i doprinos timu.

  • 17.06.2018.

    Pa samo mu se tata moze kladit da ce on dati gol..ostalim svima je bio zicer da nece!!

  • narud 17.06.2018.

    Pa da se nije ukazao Etebo nebu ni gola bilo!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare