To je to što me zanima!

Autogolom izbacio Newcastle iz kupa i to 2. godinu za redom

Mike Williamson drugu godinu za redom presudio je svojoj momčadi. Autogolom u 4. kolu FA kupa protiv četvrtoligaša Brightona izbacio je Newcastle iz natjecanja
Vidi originalni članak

Kada se kaže peh onda se može reći i Mike Williamson. Naime, igrač Newcastlea dvaput je bio presudan u ogledima FA kupa, ali svoju ključnu ulogu u tom natjecanju neće pamtiti po dobrom.

Newcastle je izgubio u 4. kolu engleskog FA kupa od drugoligaša Brightona 1-0 i to upravo golom Williamsona.

Događa se, no Williamsonu se to dogodilo drugu godinu za redom. Igrač Newcastlea izbacio je svoju momčad iz natjecanja autogolom u 76. minuti, a isto je učinio i prošle godine u ogledu protiv četvrtoligaša Stevenagea.

Branić sa očito izraženim golgeterskim instinktom i to prema vlastitoj mreži možda iduće godine ogled kupa ipak dočeka na klupi jer bi treću godinu za redom biti 'presudan' igrač možda ipak bilo previše.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • quarz 29.01.2012.

    stavim ja i newcastle na listić i samo mi je on presudio za 3700kuna ......samo me čudi kako je taj klub u vrhu premiershipa......

  • dave12 29.01.2012.

    bravo novinar, stvarno si zasluzio ovaj posao... osim sta je brighton druga liga, nema pogreske ;)

  • dave12 29.01.2012.

    Ma nije namjestio nista... samo je preusmjerio loptu u gol sa ledjima, tako da nije moglo bit namjerno, a autogol se pise samo jer udarac nije iso u okvir gola.

Komentiraj...
Vidi sve komentare