To je to što me zanima!

>>>Automotozilla.com - Motori u akciji na portalu

Portal za oglašavanje automobila nudi još jednu novu uslugu: oglašavanje motora! Više pogledajte na brzom portalu Automotozilla.com
Vidi originalni članak

Portal za oglašavanje automobila Automotozilla.com nudi novu uslugu: oglašavanje motora! Stoga, želite li kupiti novi ili prodati stari motor kliknite na Automotozilla.com i iskoristite prednosti koje Vam nudi naš oglasnik.
Kako biste naglasili Vašu ponudu- aktivirajte Top Ponudu i osigurajte veću posjećenost oglasa! Automotozilla.com iz mjeseca u mjesec, na zadovoljstvo svojih korisnika i oglašivača, unapređuje svoje usluge te na taj način omogućuje olakšanu potragu, ali i prodaju automobila i motora. Jedini smo auto oglasnik u Hrvatskoj koji ima bazu podataka o svim markama, modelima, tipovima vozila i paketima opreme. Nudimo Vam i mogućnost pretraživanja po svim mjestima u Hrvatskoj s tim da pretragu možete ograničiti na željenu udaljenosti od Vašeg boravišta ili mjesta prebivališta.
Uveli smo novu opciju koja će vam biti od pomoći: mogućnost zamjene automobila. Budući da privatnici nude razne stvari, u detaljnoj tražilici Vam pružamo mogućnost filtriranja vozila koje prodaju isključivo poslovni korisnici, što se odnosi na auto salone i ovlaštene auto kuće koji nude razna financiranja vozila ili filtriranje samo privatnih korisnika koji nude i zamjenu vozilo za vozilo.
Svojim korisnicima pomažemo pri kupnji ne samo velikim brojem oglasa (cca 9 000 oglasa i preko 170 autosalona) nego i testovima u Automotozilla magazinu za one neodlučne. Prije nego li se odlučite na kupnju ili se ne možete odlučiti koji automobil želite, na našim stranicama pročitajte Auto test i vidite što o određenim modelima misle oni koji su ga vozili.
Također, na portalu Automotozilla.com možete usporediti do tri vozila i ona Vama zanimljiva vozila možete spremiti u PitStop. A želite li se informirati o najnovijim događajima u auto svijetu čitajte naš Automotozilla Magazin!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare