To je to što me zanima!

Awaziem: I Villarrealu će ovdje biti teško zbog naših navijača!

Mislim da smo opet pokazali dva lica, prvo poluvrijeme odradili vrlo ozbiljni i riješili s 2-0. Drugo poluvrijeme mi se nije svidjelo, pustili smo Lokomotivi da preuzme igru, kazao je Lukas Grgić
Vidi originalni članak

Hajduk je pobjedom nad Lokomotivom zatvorio 6. kolo HNL-a, a prvi gol za 'bile' u toj utakmici, ujedno i prvijenac u dresu Hajduka zabio je stoper Chidozie Awaziem. Nigerijac je zabio krasan gol u maniru vrsnog napadača. 

Je li to bila sjena Kanua ili Okoche? 

KOMENTAR Kad misliš na Villarreal i Lokosi ti mogu zakomplicirati život...

- Ovo je bila sjena mene! Jako sam sretan zbog prvog gola za klub, ali mislim da je bilo najvažnije pobijediti. Jako sam sretna zbog navijača koji nas uvijek podupiru u sjajnoj atmosferi - kazao je raspoloženi Awaziem pa dodao:

- Sad se možemo fokusirati na Villarreal. Mislim da će biti teška utakmica za njih jer imamo naše navijače iza nas. Hoću li igrati u napadu? Ne znam. Kako trener god odluči - zaključio je.

HAJDUK ZABIJA VIDEO Gol Grgića provjeravali 4 minute, prvijenac za Nigerijca

Svoju rolu solidno, kao i uvijek, odradio je Lukas Grgić, a kada je trebalo, bio je na pravom mjestu kako bi ugurao loptu u praznu mrežu.

- Mislim da smo opet pokazali dva lica, prvo poluvrijeme odradili vrlo ozbiljni i riješili s 2-0. Drugo poluvrijeme mi se nije svidjelo, pustili smo Lokomotivi da preuzme igru, to nam se ne smije desiti, pogotovo ne na našem terenu na Poljudu.

Lokomotiva se pokušavala nametnuti na sredini terena.

- Volim kad su igrači agresivni, pogotovo moji suigrači, mogu reći da je Lokomotiva dobar posao odradili, dobili su par glupih žutih kartona, mi smo to odradili rutinski ali možemo i moramo puno bolje. Villarreal? Vidjeli smo u prvoj utakmici top momčad, top nivo, moramo biti pravi u oba poluvremena da ostvarimo rezultat koji želimo i za koji radimo.

HAJDUK - LOKOMOTIVA 2-1 Hajduk pred 20.000 gledatelja 'slomio' Lokomotivu uoči dolaska moćnog Villarreala
 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • cimioko 22.08.2022.

    0:5 !

  • TEBRAxy 22.08.2022.

    majstor već zaboravio svoj kiks prije deset dana a i jučer...

  • mlado staro život cili 22.08.2022.

    Svaka čast doktore jučer najbolji zabija u stilu Messi, obrsmbeno odličan da ananasov nije usro nebi ni penala bilo , ima da staviš Morena u džep u četvrtak lagani prolaz Hajduka ajmo bijeli 💪💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare