To je to što me zanima!

Ayuso i društvo izbacili Slovence s Olimpijade

Košarkaši Slovenije neće igrati na Olimpijskim igrama. U četvrtfinalu kvalifikacija, koje se igraju u Ateni, Portoriko je pobijedio Sloveniju 81-70
Vidi originalni članak

Premda su u četvrtfinale kvalifikacija ušli s teškim porazom od Hrvatske, to očito nije destabiliziralo Portoriko koji je odigrao odličnu i odgovornu utakmicu protiv Slovenije, gdje je vodio od samog početka ogleda.
Prvo poluvrijeme je bilo potpuno izjednačeno i niti jedna reprezentacija nije pobjegla na veću razlike od +5, međutim u nastavku je Portoriko zaigrao još bolje i malo po malo je stvarao prednost.
Početkom treće četvrtine je Portoriko poveo 46-39, a tri minute prije kraja Ayuso i ostali su prvi put dohvatili i deset poena prednosti (75-65). U tom trenutku je ostalo premalo vremena za Slovence da preokrenu rezultat i isprave sve loše što su radili od početka četvrtfinala.
U pobjdničkoj je momčadi najbolji bio playmaker Orlando Magica Carlos Arroyo, koji je ubacio 17 poena uz pet asistencija. Larry Ayuso dodao je 12, a Carmelo Lee 11 poena.
Kod Slovenaca je sa 16 koševa i sedam skokova odskakao Uroš Slokar. Bečirović je dodao 12 (šut iz igre 4-11, tri izgubljene lopte), a Jaka Lakovič (šut 3-10) i Rašo Nesterovič (šut 5-12, 11 skokova, 5 izgubljneih lopti) po deset koševa.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • brener 19.07.2008.

    hahaha baš mi je drago!

Komentiraj...
Vidi sve komentare