To je to što me zanima!

Azerski mediji luduju: 'Tamkin kao ratnik'; 'Ovo je senzacija...'

Zlatko Dalić čudio se kako Azerbajdžan nije ranije nekom otkinuo koji bod, ali očito je motiv Jurčevićevih izabranika protiv "vatrenih" bio velik. Tamošnji mediji ne skrivaju oduševljenje
Vidi originalni članak

Azerbajdžan je u petom nastupu dohvatio prvi bod u kvalifikacijama za Euro 2020., i to baš protiv Hrvatske, prvog favorita skupine i svjetskog doprvaka.

U ponedjeljak je u Bakuu bilo 1-1, stoga ne čudi euforija tamošnjih medija nakon boda koji im, osim prestiža, neće puno značiti u borbi za prvenstvo kojem će biti sudomaćini.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Azerbajdžan se vratio golom Tamkina koji je kao ratnik prošao kroz hrvatsku obranu", piše Milli.az.

"Azerbajdžan je remizirao s viceprvacima svijeta i osvojio prvi bod u kvalifikacijama za Euro", naslov je portala Day.az.

"Senzacija: Azerbajdžan je odnio bodove Hrvatskoj!", jasni su s portala Haqqin.az.

"Azerbajdžan je osvojio prvi pod protiv Hrvatske. Modrić je zabio iz penala, ali je u drugom dijelu naša momčad uspjela izjednačiti. Tamkin Halizade zabio je briljantan gol", kažu u izvještaju portala Qafqazinfo.az.

Do kraja kvalifikacija Jurčevićeva reprezentacija ima još gostovanje kod Mađarske (13. listopada), domaću utakmicu protiv Walesa (16. studenog) i gostovanje u Slovačkoj (19. studenog).

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 08/15 10.09.2019.

    Tipično mi. Opet čemo se mučiti preko play off-a.

  • biberrr 10.09.2019.

    Tu se poklopio umor naših i fantastična borbenost Azera koji su igrali fanatično na rubu grubosti i zasluženo se dočepali boda.Trebalo je pojačati vezni red,odmah početkom drugog dijela,ubaciti Badelja i ne znam koga je još veznjaka imao na klupi.

  • MEIN ZAMP 10.09.2019.

    POšteno su ga zaradili. Gol je prekrasan, prava mala majstorija, što jest - jest.

Komentiraj...
Vidi sve komentare