Sport

Komentari 40

Azerski mediji luduju: 'Tamkin kao ratnik'; 'Ovo je senzacija...'

Azerski mediji luduju: 'Tamkin kao ratnik'; 'Ovo je senzacija...'

Zlatko Dalić čudio se kako Azerbajdžan nije ranije nekom otkinuo koji bod, ali očito je motiv Jurčevićevih izabranika protiv "vatrenih" bio velik. Tamošnji mediji ne skrivaju oduševljenje

Azerbajdžan je u petom nastupu dohvatio prvi bod u kvalifikacijama za Euro 2020., i to baš protiv Hrvatske, prvog favorita skupine i svjetskog doprvaka.

U ponedjeljak je u Bakuu bilo 1-1, stoga ne čudi euforija tamošnjih medija nakon boda koji im, osim prestiža, neće puno značiti u borbi za prvenstvo kojem će biti sudomaćini.

"Azerbajdžan se vratio golom Tamkina koji je kao ratnik prošao kroz hrvatsku obranu", piše Milli.az.

"Azerbajdžan je remizirao s viceprvacima svijeta i osvojio prvi bod u kvalifikacijama za Euro", naslov je portala Day.az.

"Senzacija: Azerbajdžan je odnio bodove Hrvatskoj!", jasni su s portala Haqqin.az.

"Azerbajdžan je osvojio prvi pod protiv Hrvatske. Modrić je zabio iz penala, ali je u drugom dijelu naša momčad uspjela izjednačiti. Tamkin Halizade zabio je briljantan gol", kažu u izvještaju portala Qafqazinfo.az.

Do kraja kvalifikacija Jurčevićeva reprezentacija ima još gostovanje kod Mađarske (13. listopada), domaću utakmicu protiv Walesa (16. studenog) i gostovanje u Slovačkoj (19. studenog).

Najčitaniji članci