Obavijesti

Sport

Komentari 40

Azerski mediji luduju: 'Tamkin kao ratnik'; 'Ovo je senzacija...'

Azerski mediji luduju: 'Tamkin kao ratnik'; 'Ovo je senzacija...'
1

Zlatko Dalić čudio se kako Azerbajdžan nije ranije nekom otkinuo koji bod, ali očito je motiv Jurčevićevih izabranika protiv "vatrenih" bio velik. Tamošnji mediji ne skrivaju oduševljenje

Azerbajdžan je u petom nastupu dohvatio prvi bod u kvalifikacijama za Euro 2020., i to baš protiv Hrvatske, prvog favorita skupine i svjetskog doprvaka.

U ponedjeljak je u Bakuu bilo 1-1, stoga ne čudi euforija tamošnjih medija nakon boda koji im, osim prestiža, neće puno značiti u borbi za prvenstvo kojem će biti sudomaćini.

Pokretanje videa ...

"Azerbajdžan se vratio golom Tamkina koji je kao ratnik prošao kroz hrvatsku obranu", piše Milli.az.

"Azerbajdžan je remizirao s viceprvacima svijeta i osvojio prvi bod u kvalifikacijama za Euro", naslov je portala Day.az.

"Senzacija: Azerbajdžan je odnio bodove Hrvatskoj!", jasni su s portala Haqqin.az.

"Azerbajdžan je osvojio prvi pod protiv Hrvatske. Modrić je zabio iz penala, ali je u drugom dijelu naša momčad uspjela izjednačiti. Tamkin Halizade zabio je briljantan gol", kažu u izvještaju portala Qafqazinfo.az.

Do kraja kvalifikacija Jurčevićeva reprezentacija ima još gostovanje kod Mađarske (13. listopada), domaću utakmicu protiv Walesa (16. studenog) i gostovanje u Slovačkoj (19. studenog).