To je to što me zanima!

Azpilicueta igrao 90 minuta sa slomljenom jagodičnom kosti

Azpilicueta nije prvi Chelseajev igrač koji će morati nositi zaštitnu masku. Prije njega morali su ju nositi Torres, Ba, Ramires, Cahill, Matić, Čech i Fabregas
Vidi originalni članak

Desni bočni Chelseaja, koji uglavnom igra na poziciji lijevog bočnog zbog nedostatka igrača na toj poziciji, Cesar Azpilicueta morat će nositi zaštitnu masku nakon što ga je Fraizer Campbell udario u lice na susretu Chelseaja i Crystal Palacea. Azpilicueta je pretrpio dvostruki prijelom jagodične kosti u pobjedi 'plavaca' nad Palaceom 3-0.

Španjolski reprezentativac pretrpio je prijelom jagodične kosti samo četiri minute nakon početka utakmice, ali odlučio je odigrati svih 90 minuta za svoju momčad pod velikim bolovima. U srijedu je trenirao s prvom momčadi, ali morat će nositi zaštitnu masku na sljedećim susretima.

Nesretni događaj se dogodio nakon što je Campbell u pokušaju da ispuca loptu udario Azpilicuetu nogom u glavu. Sudac nije svirao prekršaj iako je igra naknadno zaustavljena radi pružanja pomoći nesretnom Španjolcu.

Ozljedu je na istoj utakmici pretrpio i Eden Hazard . Belgijac je ozlijedio prepone, a neće igrati protiv Scunthorpe Uniteda u nedjelju u sklopu trećeg kola FA Kupa.

Inače, Azpilicueta nije prvi Chelseajev igrač koji će morati nositi zaštitnu masku. Prije njega morali su ju nositi Fernando Torres, Demba Ba, Ramires, Gary Cahill, Nemanja Matić, Petr Čech i Cesc Fabregas .

Idi na 24sata

Komentari 16

  • strmi007 07.01.2016.

    Da je to bio barcin igrač,odma bi u mirovinu ošao

  • zvona1111 07.01.2016.

    nije to nista,osobno poznajem covjeka bez lijeve noge svira gitaru !

  • creature 07.01.2016.

    momak trazi povisicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare