To je to što me zanima!

B. Assou-Ekotto: Modrić tek otkriva englesku ligu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Morate ih ispričati, oni tek otkrivaju Premiership. Modrić je iskoristiv na lijevoj strani i na poziciji razigravača, rekoa je bek o Modriću i Pavljučenku
Vidi originalni članak

Tottenhamov lijevi bek Benoit Assou-Ekotto uputio je molbu navijačima da budu strpljivi s ovogodišnjim pojačanjima londonske nogometne momčadi. Jedan od onih za koje 24-godišnji Francuz moli strpljenje je i hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić, obično meta pohvala trenera momčadi Harryja Redknappa, ali i većine engleskih medija koji na Modrićeve igre gledaju blagonaklono. Njegova se igra, pogotovo kada je riječ o rijetkim pobjedama Tottenhama, opisuje kao igra vođe oko kojeg momčad gradi igru, a neuspjesi se pripisuju preskakivanju Hrvata u veznom redu.
- Morate ih ispričati (Modrića i Pavljučenka), oni tek otkrivaju englesku ligu. Modrić je iskoristiv na lijevoj strani i na poziciji razigravača. Moramo mu dati vremena - zaštitnički je prozborio Francuz u izjavi koju donosi Setantasports.com.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • appice 02.03.2009.

    ma daj dosadni ste više, modrić je ovo, modrić je ono, realno nije ništa posebno. Sad mi još samo ponovno napišite da Kalinić ide u Chelsea pa idem radije čitat ratove zvijezde nego ove gluposti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare