To je to što me zanima!

B. Balaban zabio Varteksu, Dinamo opet vodi u HNL-u

Posljednju utakmicu 17. kola hrvatskog prvenstva Dinamovi su nogometaši iskoristili za 1-0 pobjedu kod Varteksa. Presudio je Boško Balaban
Vidi originalni članak

Četvrti sudac pokazao je da će se igrati još dvije minute, a trener Dinama Marijan Vlak primio se za glavu. Nervozno je stajao uz aut liniju i gledao semafor. Nikako da završi. Kraj je dočekao stinuvši obje šake i visoko skočivši u zrak. Kao rijetko do sada. Prišao mu je Zoran Mamić i čvrsto ga zagrlio.
- Čim smo saznali da je Hajduk pobijedio, naredio sam opću mobilizaciju. Tražio sam od igrača da poginu na terenu - rekao je presretni Marijan Vlak.
Dinamo se u Varaždinu dugo mučio, nikako nije mogao zabiti. Sammir, Tadić i Vrdoljak promašivali su nemoguće. A onda je u 70. minuti Dinamo konačno zabio. Golu je prethodio festival promašaja. Prvo je pucao Tadić, potom Sammir pa opet Tadić, da bi na kraju zabio Boško Balaban.
- Stvorili smo jako puno šansi, mogli smo ih 'unakaziti’ - rekao je Ante Tomić, kojemu je ovo prvi nastup od prve minute u prvenstvu. Bivši Dinamov trener Branko Ivanković odlučio je izbjeći susret s donedavnim poslodavcima, a u svečanoj loži prazna je ostala i stolica namijenjena Zdravku Mamiću. U Zagrebu ga je zadržala upala uha. Kako nije bilo Mamića, u svlačionicu je nakon utakmice ušao predsjednik Mirko Barišić.
- Samo malo, moram pohvaliti dečke - rekao je Barišić supruzi Božici i otišao u svlačionicu.
- Jako sam sretan, čestitam dečkima, ovako moramo igrati do kraja - zaključio je Dinamov predsjednik.
Dinamo je tako minimalnom pobjedom u Varaždinu zadržao vrh prvenstvene ljestvice na kojem su posljednjih 27 mjeseci...

BIŠĆAN I BOLE ZAPELI NA DOPING KONTROLI
Nakon utakmice na doping kontroli ostali su Igor Bišćan i Boško Balaban. Kako nisu mogli urinirati, iz obližnjeg kafića Contra, vlasnika Branka Ivankovića, donijeli su im četiri bezalkoholna piva. Nije išlo. Oko 22.30 stigla je nova runda. Još četiri pive. No ni tada nije išlo...
- Pa dobro gdje su - povikao je Mihael Mikić krenuvši po njih u 23.30 sati. Nakon desetak minuta Mikić je izašao iz svlačionice zajedno s doktorom Šebečićem. Bez Bišćana i Balabana.
- Idemo mi, po njih će doći netko s autom - rekao je Mikić.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • transfuzija 01.12.2008.

    Ja sam žensko ali imam tri muška u kući i igrom slućaja sam pogledala jućerašnju utakmicu .Jako me zanima da li Dinamovi igraći posječuju okulistu, da li oni uopće vide gol.Da ne mislite da navijam za nekog drugog i ja sam žena iz Dubrave

  • JAX 01.12.2008.

    ko bi rekao da dinamo ipak zna nadigrat suparnika

  • casio 01.12.2008.

    Balaban je jedini pravi napadač u tom klubu. Ostali su napuhani šminkeri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare